به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - ۲۱:۲۳
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۳۹۹/۱۱/۰۹ ساعت ۱۰:۲۷
کد مطلب : ۲۵۳۴۸۳

ارتباط آلودگی نوری با زایمان زودرس

ارتباط آلودگی نوری با زایمان زودرس
گروه علمی: دانشمندان برای نخستین بار تحقیقی در مورد تاثیر آلودگی نوری بر سلامت جنین بر اساس اندازه‌گیری مستقیم نور درخشان آسمان شب، یکی از موارد مهم آلودگی نوری را انجام دادند. آلودگی نوری به‌عنوان موضوعی ادامه‌دار در سراسر جهان در نظر گرفته‌شده است. محققان اظهار کردند: احتمال زایمان زودرس درنتیجه افزایش روشنایی شب، به‌طور خاص می‌تواند ۱۲.۹ درصد افزایش یابد.گروهی از محققان دانشگاه Lehigh، کالج لافایت در پنسیلوانیا و دانشگاه کلرادو دنور امریکا با استفاده از یک قاعده تجربی کشف‌شده در فیزیک، به نام قانون واکر (Walker's Law)، شواهدی درباره کاهش وزن زمان تولد، کوتاه شدن طول بارداری و زایمان‌های زودرس را یافتند.
مشخصه روشنایی شب این است که فقط یک‌چهارم تا یک‌سوم ستاره‌هایی را ببینید که در آسمان شب بدون آلودگی طبیعی قابل‌مشاهده هستند.موژه یانگ، از محققان این بررسی و استاد اقتصاد دانشگاه Lehigh گفت: یکی از مکانیسم‌های زیستی احتمالی این یافته‌ها مبتنی بر مطالب پیشین، اختلال در ریتم شبانه‌روزی ناشی از آلودگی نور است.یانگ افزود: اختلال در ریتم شبانه‌روزی می‌تواند منجر به اختلالات خواب شود که در پیامدهای نامطلوب هنگام تولد تاثیر خواهد داشت.

وی اظهار کرد: درحالی‌که استفاده بیشتر از نور مصنوعی در شب، معمولا بارونق بیشتر اقتصادی همراه است، اما این تحقیق فواید تاریکی که اغلب نادیده گرفته می‌شود را برجسته می‌کند.باید درک کنیم که ساعت بیولوژیکی (ریتم شبانه‌روزی) بدن انسان، به «تاریکی» به‌عنوان بخشی از چرخه تاریک- روشن، به‌منظور تنظیم موثر عملکردهای فیزیولوژیکی مانند خواب نیاز دارد. اگرچه استفاده بیشتر از نور مصنوعی در شب، برای یک جامعه مدرن ضروری است، اما می‌تواند ریتم شبانه‌روزی بدن انسان را مختل کند و به یک «آلاینده» تبدیل شود.محققان عنوان کردند: منافع اجتماعی استفاده بیشتر از نور مصنوعی در شب با افزایش فعالیت اقتصادی، ممکن است با اثرات سوء بر سلامتی جبران شود.این یافته‌ها در مجله Southern Economic با عنوان «آلودگی نوری، محرومیت از خواب و سلامتی نوزاد در بدو تولد» منتشرشده است.
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها