چای سبز به مقابله با سرطان کمک میکنند
26 بهمن 1399 ساعت 23:32
گروه علمی: پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی دریافتهاند که یک آنتیاکسیدان موجود در چای سبز میتواند به مقابله با سرطان کمک کند.به گزارش ایسنا پژوهش جدیدی نشان میدهد که یک آنتیاکسیدان موجود در چای سبز میتواند سطح یک پروتئین طبیعی ضد سرطان موسوم به "p53" را افزایش دهد. همچنین پروتئین p53 به خاطر توانایی آن در ترمیم آسیب DNA یا تخریب سلولهای سرطانی، به عنوان "نگهبان ژنوم" شناخته میشود.این پژوهش که تعامل مستقیم میان p53 و ترکیب موسوم به "اپیگالوستاچین گالت"(EGCG) بررسی میکند، به هدف جدیدی برای کشف داروی سرطان اشاره دارد."چونیو وانگ"(Chunyu Wang)، از پژوهشگران این پروژه گفت: هم p53 و هم اپیگالوستاچین گالت، بسیار جالب هستند. جهش در p53، در بیش از ۵۰ درصد سرطانهای انسانی یافت میشود؛ در حالی که اپیگالوستاچین گالت، آنتیاکسیدان مهمی در چای سبز است که یک نوشیدنی محبوب در سراسر جهان به شمار میرود. ما اکنون متوجه شدهایم که یک تعامل مستقیم و ناشناخته بین این دو مورد وجود دارد که راه جدیدی را برای ابداع داروهای ضد سرطان نشان میدهد. پژوهش ما کمک میکند تا توضیح دهیم که اپیگالوستاچین گالت چگونه میتواند به تقویت فعالیت ضد سرطانی p53 بپردازد و راه را برای تولید داروهایی که ترکیباتی مانند اپیگالوستاچین گالت را در بر دارند، باز کند.
کد مطلب: 256581