آلرژی به ماهی؛علائم و راههای جلوگیری ازآن
9 اسفند 1399 ساعت 12:44
گروه علمی: برخی از افراد نسبت به خوردن ماهی آلرژی و حساسیت دارند که در مواردی با علائم شدید همراه است.انجمن آلرژی و آسم آلمان اعلام کرد که آلرژی ماهی یک آلرژی غذایی است. این به معنای ظهور واکنشهای آلرژیک به یک پروتئین خاص هنگام خوردن ماهی است.این انجمن توضیح داد که این پاسخهای آلرژیک با مشکلات گوارشی مانند درد شکم، اسهال و مشکلات پوستی مانند خارش، قرمزی و جوش بروز پیدا میکنند.در بعضی موارد ممکن است علائم شدیدی مانند تنگی نفس و شوک آلرژیک ایجاد شود که ممکن است جان فرد را نیز تهدید کند. برای جلوگیری از این خطرات سلامتی، بیماران باید از خوردن ماهی و همچنین کپسولهای حاوی روغن ماهی اجتناب کنند.
کد مطلب: 258781