گروه سیاسی: سایت نامهنیوز نوشت: کارگزاران این روزها بیشتر از سایر احزاب اصلاح طلب میدان داری میکند. بعد از انتخابات مجلس یازدهم، کارگزاران بنای خود را بر تعطیلی شورای عالی سیاستگذاری گذاشت و به هدفش رسید. در گام بعدی نام بهزاد نبوی را به عنوان رئیس جدید تشکیلات اصلاح طلبان مطرح کرد و آن را به نتیجه رساند. سومین سیاستی که کارگزاران از یک سال پیش دنبال میکند احیای مدل انتخاباتی سال ۹۲ و ۹۶ این بار برای علی لاریجانی است اما این دیدگاه مخالفان جدی در جریان اصولگرایی و اصلاحطلبی دارد.
محمدعلی پورمختار درباره حمایت حزب کارگزاران از نامزدی علی لاریجانی یا ناطق نوری در انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ گفت: آقایان ناطق نوری و لاریجانی براساس عملکرد و تفکرات شان در اردوگاه اصولگرایی تعریف میشوند. البته رویکرد اعتدالی دارند. کارگزاران نیز این واقعیت را میداند اما میخواهد از قِبَل طرح نام آقایان ناطق و لاریجانی به منفعت سیاسی دست پیدا کند. آنها امروز وقتی اوضاع خودشان را رصد میکنند به این واقعیت پی میبرند که کاندیدای طراز اول و رأی آور ندارند بنابراین برخی از آنها مانند کارگزاران دنبال کاندیدای اجارهای از جریان اصولگرا هستند با وجودی که میبینند این دیدگاه در جریان اصلاحات منتقدان جدی دارد.
این فعال سیاسی اصولگرا تأکید کرد: کارگزاران با نامزد اجارهای میخواهد حیات سیاسی خودش را حفظ کند و لذا به بزرگان جریان اصولگرا آویزان میشوند تا هم خودشان را مطرح کنند و هم از نام و عنوان بزرگان اصولگرا برای فعالیت های سیاسی و انتخاباتی شان بهره ببرند بنابراین بعید میدانم حمایت زبانی کارگزاران از آقایان لاریجانی و ناطق نوری ریشه ای باشد. وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ ادامه داد: در آن سال آقای کرباسچی رئیس ستاد آقای کروبی بود اما در نهایت به او رأی نداد. این تجربه وجود دارد بنابراین بعید میدانم آقایان ناطق نوری و علی لاریجانی این حمایت ظاهری و زبانی کارگزاران از خود را بپذیرند و آن را ملاک و معیاری برای تصمیم گیری قرار دهند. پورمختار درباره احتمال شکل گیری یک ائتلاف انتخاباتی حول نام علی لاریجانی همچون انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۲ و ۹۶ بیان کرد: این بستگی به شعارهای انتخاباتی دارد که نامزدهای در زمان تبلیغات مطرح میکنند. بر همین مبنا الان نمی توان خیلی درباره این موضوع اظهارنظر کرد. نخست باید دید آقای لاریجانی نامزد انتخابات ریاست جمهوری میشود یا خیر و سپس چه شعار و برنامه ای را بر میگزیند.