دریافت لینک صفحه با کد QR
رژیمی که خطر بیماری قلبی را افزایش میدهد
22 اسفند 1399 ساعت 18:52
گروه علمی: نتایج تازهترین بررسیها نشان میدهد رژیمهای غذایی پرچرب ممکن است منجر به خطر بیشتر حملات قلبی شود.مطالعهای به هدایت تیمی از محققان دانشگاه ردینگ نشان داد، مصرف رژیمهای غذایی پرچرب ممکن است باعث فعال شدن بیش از حد پروتئین مخرب بیماری قلبی شود و خطر حمله قلبی را افزایش دهد.
در مقاله ای که در ارتباطات تحقیقات بیوشیمیایی و بیوفیزیکی منتشر شده است ، محققان اثر تغذیه موش های دارای رژیم غذایی پرچرب بر سطح استرس اکسیداتیو بر روی سلولهای قلب را بررسی کردند و درنهایت مشخص شد، رژیمهای غذایی پرچرب ممکن است منجر به خطر بیشتر حملات قلبی شود.سونبال نائورین باتی، از دانشگاه ردینگ و محقق این پژوهش میگوید: «تحقیقات ما راهی را نشان می دهد که در آن رژیم پرچرب می تواند به سلولهای عضلانی قلب ما آسیب برساند».
کد مطلب: 261130
بهار نیوز
https://www.baharnews.ir