ماده غذایی که نباید در یخچال نگهداری کرد
23 اسفند 1399 ساعت 13:34
گروه علمی:کارشناسان معتقدند نگهداری سیب زمینی در یخچال، باعث تولید مادهای سرطان زا در آن میشود.کارشناسان هشدار میدهند که نگهداری سیب زمینی در یخچال کار بسیار اشتباهی است؛ زیرا این میوه حاوی مادهای است که نگهداری آن در یخچال میتواند طعم آن را تغییر دهد.این کارشناسان توضیح دادند: این ماده آکریل آمید است که معمولاً هنگام پخت غذاهای غنی از نشاسته در دمای بیش از ۱۲۰ درجه سانتیگراد ظاهر میشود که قرار دادن آنها در یخچال میزان این ماده شیمیایی را افزایش میدهد.
کد مطلب: 261259