به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۷ - ۰۲:۱۵
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۱/۰۳ ساعت ۲۱:۲۶
کد مطلب : ۲۶۲۵۶۹

آتش‌سوزی در کمپ پناهجویان روهینگیا

آتش‌سوزی در کمپ پناهجویان روهینگیا
گروه بین الملل:حریق گسترده در اردوگاه آوارگان روهینگیا در بنگلادش ۱۵ کشته، ۵۶۰ زخمی و ۴۰۰ ناپدید بر جا گذاشت.
این سومین آتش‌سوزی در کمپ‌های پناهجویان روهینگیا در چهار روز گذشته به شمار می‌رود. ۵۰هزار آواره مستقر در چادرهای ابتدایی مجبور به ترک کاشانه خود شده‌اند.
کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل با انتشار بیانیه اعلام کرد حریق بزرگ  از کمپ بالوخالی آغاز شد و به سرعت به اردوگاه‌های همجوار سرایت کرد و ۱۰هزار سرپناه را سوزاند و از بین برد.این آتش‌سوزی بزرگ‌ترین حریق از سال ۲۰۱۷ و آغاز فرار پناهجویان مسلمان از میانمار به بنگلادش به شمار می‌رود.
آتش‌نشانان بنگلادش پس از ساعات‌ها رویارویی با آتش‌سوزی سرانجام نزدیک به نیمه‌شب موفق به مهار آن شدند. انفجار پیاپی کپسول‌های گاز دامنه حریق را گسترش داده و کار ماموران امداد را سخت کرده بود.یکی از نمایندگان جامعه آوارگان روهینگیا با اسف‌بار خواندن شرایط پناهجویان درخواست انجام تحقیق فوری درباره منشاء «نگران کننده » این آتش‌سوزی را کرد و گفت: «شمار بسیاری از کودکان ناپدید شدند و شماری از کودکان هم به دلیل سیم‌خاردارهای دور اردوگاه‌ها نتوانستند از آتش بگریزند.»نزدیک به یک میلیون آواره روهینگیا در ۳۴ کمپ پناهجویی در جنوب شرق بنگلادش زندگی می‌کنند. این پناهجویان از سال ۲۰۱۷ و همزمان با شروع موج سرکوب و کشتار اقلیت مسلمان از سوی ارتش و دولت میانمار به کشور همسایه گریختند. سازمان ملل متحد رویکرد حاکمان میانمار، در زمان حاکمیت دموکراسی و رهبری آنگ سان سوچی بر این کشور را «نسل‌کشی» توصیف کرده بود.در هفته‌های گذشته ایالات متحده آمریکا و سازمان ملل متحد نگرانی عمیق خود را از احتمال بازگرداندن پناهجویان روهینگیا به میانمار تحت حاکمیت نظامیان اعلام کرده بودند.
نزدیک به یک میلیون آواره روهینگیا در ۳۴ کمپ پناهجویی در جنوب شرق بنگلادش زندگی می‌کنند. این پناهجویان از سال ۲۰۱۷ و همزمان با شروع موج سرکوب و کشتار اقلیت مسلمان از سوی ارتش و دولت میانمار به کشور همسایه گریختند. سازمان ملل متحد رویکرد حاکمان میانمار، در زمان حاکمیت دموکراسی و رهبری آنگ سان سوچی بر این کشور را «نسل‌کشی» توصیف کرده بود.در هفته‌های گذشته ایالات متحده آمریکا و سازمان ملل متحد نگرانی عمیق خود را از احتمال بازگرداندن پناهجویان روهینگیا به میانمار تحت حاکمیت نظامیان اعلام کرده بودند.
برچسب ها: میانمار
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها