کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

ماده غذایی که قندخون رابه سرعت کاهش می‌دهد

20 فروردين 1400 ساعت 13:38


گروه علمی: استفاده از زنجبیل با وجود پتاسیم و مس کافی در آن، به کاهش سریع سطح قند خون کمک می‌کند.اولگا کوبوروا، متخصص تغذیه در روسیه در مقاله‌ای می‌نویسد: استفاده از زنجبیل به کاهش سریع سطح قند خون کمک می‌کند.به گفته او، یک محصول محبوب در روسیه با نام زنجبیل، حاوی مقدار زیادی پروتئین و فیبر است که باعث تسکین روند سرماخوردگی می‌شودو به نفخ شکم کمک می‌کند، حالت تهوع را کاهش داده و سموم را در دوران بارداری تسکین می‌دهد.میزان کالری زنجبیل فقط ۸۰ کالری در هر ۱۰۰ گرم است. در زنجبیل مقدار زیادی مس (۲۲ درصد ارزش روزانه) و پتاسیم (۱۶ درصد) وجود دارد که مواد معدنی مورد نیاز بدن را آماده می‌کند. زنجبیل باعث کاهش سریع قند خون می‌شود.
 

اولگا کوربولوا گفت: کمبود پتاسیم موجود در زنجیبل منجر به افسردگی، افزایش ضربان قلب، ضعف و حالت‌های مکرر حالت تهوع می‌شود. مس همراه با آهن گلبول‌های قرمز، رنگدانه‌های مو و پوست را ایجاد می‌کند. وقتی مس کافی نباشد، پوست زودتر پیر می‌شود و چین و چروک ایجاد می‌شود. توصیه می‌شود روزانه یک لیوان چایی با زنجبیل خورده شود.


کد مطلب: 265183

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/265183/ماده-غذایی-قندخون-رابه-سرعت-کاهش-می-دهد

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir