این رژیم غذایی ویروس کرونا را شکست میدهد
30 فروردين 1400 ساعت 9:15
گروه جامعه: به گفته یک کارشناس تغذیه، برای مقابله با ویروس کرونا باید از خوردن غذاهای چرب و شور مانند انواع تنقلات شور، انواع کنسروها و شورها و انواع سوسیس و کالباس به دلیل تحریک سیستم ایمنی خودداری شود. پریوش بهادری با بیان اینکه کمبود دریافت مواد غذایی و همچنین کمبود ویتامینهایی مانند ویتامین C و A و D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماریها را افزایش میدهد، گفت: عملکرد سیستم ایمنی بدن و تقویت آن با تغذیه مناسب نقشی مهمی در مقابله با بیماریهای تنفسی از جمله بیماری کووید۱۹ دارد، بنابراین به منظور مقابله با ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه ۳ واحد از گروه سبزیها (به جز سبزیهای نشاستهای) و حداقل ۲ واحد میوه توصیه میشود.
وی عنوان کرد: مادران باردار و سالمندان، مبتلایان به نقص سیستم ایمنی و بیمارانی که داروهای کورتونی مصرف میکنند، مبتلایان به بیماریهای قلبی و عروقی، پرفشاری خون، دیابت، آسم و مشکلات تنفسی و کبدی بیشتر در معرض خطر ابتلا هستند و لازم است برای مقابله با بیماریهای تنفسی هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه استفاده کنند.
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان دشتستان تصریح کرد: از هویج و کدو حلوایی در غذاهای روزانه استفاده شود و مصرف پیاز خام به دلیل داشتن آنتیاکسیدانهای مفید و نیز ویتامین C همراه با غذا توصیه میشود.
بهادری با تاکید بر نقشی مهم تقویت سیستم ایمنی بدن و تغذیه مناسب در مقابله با بیماریهای تنفسی افزود: برای مقابله با ویروس کرونا از خوردن غذاهای چرب و شور مانند انواع تنقلات شور، انواع کنسروها و شورها و انواع سوسیس و کالباس به دلیل تحریک سیستم ایمنی خودداری شود.
وی تأکید کرد: در طول دوران بیماری از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود و استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخممرغ حائز اهمیت است.این کارشناس بیان کرد: کمبود ریزمغذیهایی مثل آهن و رویهم سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند و از منابع غذایی این ۲ ریزمغذی شامل گروه غذایی گوشتها و تخممرغ و گروه غذایی حبوبات به عنوان جایگزین مناسب گوشت و انواع خشکبار بیشتر استفاده شود.
پریوش بهادری اظهار کرد: برای مقابله با بیماری کرونا، روزانه از منابع غذایی ویتامینهای گروه B مانند انواع سبزیهای برگ سبز و میوهها، شیر و لبنیات، غلات سبوسدار، جهت ارتقای سیستم ایمنی بدن استفاده شود. همچنین از خوردن غذاهایی که خوب پخته نشده (مثل تخممرغ عسلی و نیمرو، کبابهایی که مغزپخت نشدهاند) خودداری شود و در صورتی که علائم سرماخوردگی دارید، از غذاهای آبکی مثل سوپ و آش همراه با آبلیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید.به گفته این کارشناس تغذیه رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و حصول اطمینان از دریافت کافی ریزمغذیها و پروتئین از برنامه غذایی روزانه نقش مهمی در مقابله با ابتلا به بیماریها از جمله ویروس کرونا دارد.
کد مطلب: 267034