این متخصص میگوید: "ویتامین سی تأثیر مثبتی بر دیواره عروق دارد، بنابراین باید در رژیم غذایی مویز، لیمو، پرتقال، انگور فرنگی و اسفناج را بگنجانید. ویتامین E مهم است - آنتیاکسیدانی که باعث تجدید سلول میشود: ویتامین ای در آووکادو و کلم بروکلی وجود دارد. ویتامین A نیز یک آنتیاکسیدان است و مقدار زیادی از آن در سیبزمینی، هویج، انبه وجود دارد. گندم سیاه منبع ارزشمند ویتامینهای گروه B است."به یاد بیاورید که کمبود ویتامین B میتواند منجر به پیری زودرس پوست، ایجاد لکههای تیره، ترک در گوشههای دهان و التهاب لب شود.
یشترین ویتامین E در بادام خشک، دانه کاج ، فندق و تخمه آفتابگردان وجود دارد. ویتامینهای فوقالعاده در آجیلها غنی از ویتامینهای گروه B، بهخصوص B1 و B6 هستند و همچنین دارای غلظت بالایی از مس، فسفر، منیزیم، منگنز و سلنیوم هستند. بادام به طور کلی از ترکیب ویتامین و مواد معدنی یکسان، با محتوای بالای ویتامین B2 متمایز میشود و دانه کاج سرشار از ویتامین A نیز است.