کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

کشف علایم تازه‌ای از ابتلا به ویروس کرونا

9 خرداد 1400 ساعت 10:24


گروه علمی: محققان پی بردند افرادی که به تلخی بسیار حساس هستند نه تنها کمتر به کووید ۱۹ مبتلا می شوند، بلکه در صورت ابتلا، مدت زمان کمتری در بیمارستان بستری می شوند. در یک مطالعه جدید محققان پی بردند افراد حساس به طعم تلخی در مقایسه با افراد حساس به طعم تندی، علائم کووید ۱۹ را فقط در مدت پنج روز تجربه کردند، در حالی که در بین افراد دیگر این مدت ۲۳ روز بود.

اینکه دقیقاً چطور طعم و مزه بر خطر ابتلاء به کووید ۱۹ تأثیر دارد مشخص نیست اما محققان در این باره یک فرضیه دارند.گیرنده‌های چشایی مزه تلخ از جمله یک مورد به نام T۲R۳۸، در جوانه‌های چشایی زبان یافت می‌شوند.

دکتر «هنری بارهام»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «هنگامی که T۲R۳۸ تحریک می‌شود، با تولید اکسید نیتریک برای کمک به از بین بردن یا جلوگیری از تکثیر بیشتر ویروس‌ها در مخاط تنفسی به آن واکنش نشان می‌دهد.»وی در ادامه می‌افزاید: «این غشاهای مخاطی سیستم تنفسی را پوشانده و محلی برای ورود ویروس‌ها از جمله کروناویروس را ایجاد می‌کند که باعث ایجاد کووید ۱۹ می‌شود.»در حال حاضر چندین مطالعه در حال بررسی چگونگی تأثیر گیرنده‌های چشایی تلخ بر خطر ابتلاء به کووید ۱۹ و سایر عفونت‌های دستگاه تنفسی فوقانی هستند.


کد مطلب: 275025

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/275025/کشف-علایم-تازه-ای-ابتلا-ویروس-کرونا

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir