گروه اقتصادی: رییس اتحادیه تالارهای پذیرایی تهران اظهار داشت: گفته شده که با هر ظرفیتی که وجود داشته باشد تنها 30 نفر در سالن مردان و 30 نفر در سالن زنان قرار بگیرند. در مجموع در این مناطق تالارها میتوانند تنها 60 نفر را برای مراسمها بپذیرند.خسرو ابراهیمینیا در مورد وضعیت تالارهای پذیرایی بعد از بازگشایی اظهار کرد: تالار پذیرایی مانند یک مغازه معمولی نیست که به راحتی بازیابی شود. زمانی که یک تالار پذیرایی بسته میشود، 40 تا 50 نفر بیکار میشوند. تالارهای پذیرایی یک سال و نیم تعطیل بودند و بازیابی آنها کار بسیار سختی بوده که هنوز اتفاق نیافتاده است.
وی افزود: در آخرین بحثها گفته شده که تالارها باید با یک چهارم ظرفیت خود کار کنند، یعنی یک سالن 400 نفره میتواند حدود 100 نفر مهمان بپذیرد. اما نکته مهم در مورد مناطق نارنجی است که گفته شده که با هر ظرفیتی که وجود داشته باشد تنها 30 نفر در سالن مردان و 30 نفر در سالن زنان قرار بگیرند. در مجموع در این مناطق تالارها میتوانند تنها 60 نفر را برای مراسمها بپذیرند. یک تالار پذیرایی که چهل نفر پرسنل دارد چطور تنها با شصت نفر میهمان کار کند؟
رییس اتحادیه تالارداران پذیرایی تهران با اشاره به تغییر فرهنگ رخ داده گفت: متاسفانه فرهنگ مردم هم تغییر کرد. مراسمهای حجیم و بزرگ دیگر وجود خارجی ندارند، از طرف دیگر مردم عادت کردند که دیگر در فضاهای باز مراسم بگیرند. بنابراین اتفاقهایی که ما هرگز دوست نداشتیم بیافتند در حال رخ دادن هستند.
وی در ادامه تصریح کرد: تقاضا به شدت ضعیف است، تالارهای ما به دنبال این هستند که بتوانند خود را حفظ کنند و از این ورشکستگی نجات پیدا کنند. حدود 60 تا 70 درصد تالارها اجارهای بود که همه آنها مطلقا ورشکست شدند، بقیه نیز درگیر بازیابی هستند. به نظر ما سیاستهایی که به خرج داده شد، سیاستهای پختهای نبود.ابراهیمینیا در پاسخ به سوالی در مورد وضعیت قیمت تالارهای پذیرایی بعد از بازگشایی بیان کرد: قیمتها در تالارها نسبت به منوی غذایی متفاوت است، قیمت منوها از 30 هزار تومان به بالا است.