به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - ۱۳:۴۶
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۳/۱۵ ساعت ۰۹:۱۷
کد مطلب : ۲۷۶۱۱۵

فلفل سیاه بخورید و سرطان نگیرید

فلفل سیاه بخورید و سرطان نگیرید
گروه علمی: فلفل سیاه سرشار از مزایای سلامتی، از جمله اثرات ضد التهابی و خواص بالقوه مبارزه با سرطان است. مردم هزاران سال است که از فلفل در طب سنتی استفاده می‌کنند در سیستم پزشکی سنتی هند. افراد به طور عمده برای درمان اختلالات قاعدگی و گوش، بینی و گلو از آن استفاده می‌کنند.با وجود همه مزایا، مصرف زیاد فلفل سیاه می‌تواند منجر به عوارض گوارشی شود، بنابراین افراد باید مراقب باشند که از این ادویه بیش از حد استفاده نکنند.

فلفل آنتی اکسیدان زیادی دارد، پیپرین، ترکیب گیاهی موجود در فلفل سیاه، دارای خواص آنتی اکسیدانی قوی است. رادیکال‌های آزاد، مولکول‌های ناپایداری ایجاد می‌کند که می‌توانند به طور طبیعی و در پاسخ به فشار‌های محیطی به سلول‌ها آسیب برسانند. آسیب بیش از حد رادیکال‌های آزاد می‌تواند منجر به مشکلات جدی در سلامتی، از جمله بیماری‌های التهابی، بیماری‌های قلبی و برخی سرطان‌ها شود. تحقیقات نشان داده است که رژیم‌های غذایی حاوی آنتی اکسیدان می‌توانند آسیب رادیکال‌های آزاد را کاهش دهند. به عنوان مثال، یک منبع معتبر از مطالعات آزمایشگاهی و آزمایشگاهی جوندگان نشان داد که مکمل‌های فلفل سیاه و پیپرین ممکن است از پیشرفت آسیب رادیکال‌های آزاد و بیماری‌های مرتبط مانند آترواسکلروز، دیابت و سرطان جلوگیری یا کند کنند.

فلفل فواید ضد التهابی دارد، در حالی که تحقیقات گسترده انسانی در مورد فواید ضد التهابی فلفل سیاه و پیپرین وجود ندارد، اما چندین مطالعه نشان می‌دهد که پیپرین ممکن است به کاهش التهاب کمک کند. خواص ضد التهابی پیپرین می‌تواند به محافظت از آسیب بافت کلیوی مرتبط با خونرسانی مجدد ایسکمی کمک کند. ایسکمی خونرسانی مجدد به آسیب بافتی گفته می‌شود که وقتی بخشی از بدن اکسیژن کافی دریافت نمی‌کند، ایجاد می‌شود.

فلفل خواص ضد باکتری دارد. بررسی‌ها به توانایی آنتی باکتریال پیپرین اشاره دارد. به عنوان مثال، پس از یک بررسی کوچک از مطالعات مربوط به خواص ضد باکتری فلفل سیاه در برابر باکتری‌های گرم مثبت، مانند استافیلوکوکوس اورئوس، محققان نتیجه گرفتند که این ادویه می‌تواند یک ماده قدرتمند برای درمان‌های آینده در برابر بیماری‌های عفونی و عوامل بیماری زای ناشی از مواد غذایی باشد. بررسی دیگر در مقیاس بزرگتر، مطالعات آزمایشگاهی و انسانی را شامل بسیاری از خواص دارویی پیپرین، از جمله خواص ضد باکتری، مورد بررسی قرار داد.

پیپرین موجود در فلفل سیاه ممکن است دارای خاصیت مبارزه با سرطان باشد. به عنوان مثال، یک بررسی جامع از ادویه‌ها و درمان‌های سرطانی نشان می‌دهد که با مصرف فلفل تکثیر سلول‌های سرطانی در سرطان سینه، پروستات و روده بزرگ سرکوب می‌شود.
برچسب ها: فلفل سیاه سرطان
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها