کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

تاثیر پتاسیم و کلسیم در کاهش فشارخون بالا

29 خرداد 1400 ساعت 11:55


گروه علمی: در سنین بالاتر، رگ های خونی به طور طبیعی خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهند، بنابراین دیگر به خوبی حالت کشسانی ندارند و عروق سفت شده می توانند منجر به فشار خون شوند. به گفته محققان، هیچ کاری نمی‌توان برای جلوگیری از پیری بدن انجام داد، اما بسیاری از تغییرات سبک زندگی شامل تغییر رژیم غذایی برای کمک به کنترل فشار خون در بدن می‌توانند مؤثر باشند.
 

محققان سه ماده مغذی مفید در کاهش میزان فشار خون را معرفی می‌کنند: پتاسیم، منیزیم و کلسیم.
میوه‌ها و سبزیجات سرشار از پتاسیم و منیزیم هستند، بنابراین به همه افراد توصیه می‌شود روزانه حداقل پنج قسمت میوه بخورند.در مورد کلسیم، غذاهای لبنی غنی از این ماده مغذی هستند، اما کارشناسان تغذیه هشدار می‌دهند که برخی از آنها می‌توانند دارای چربی اشباع شده زیادی باشند. از اینرو محصولات لبنی کم چرب بهترین گزینه هستند.

به افرادی که می‌خواهند فشار خون خود را پایین بیاورند، توصیه می‌شود روزانه دو تا سه وعده لبنیات مصرف کنند.
توجه داشته باشید که مکمل‌های غذایی مانند کلسیم، منیزیم و پتاسیم برای کاهش فشار خون توصیه نمی‌شوند. زیرا این مواد مغذی در مقادیر بسیار زیاد ممکن است مضر باشند.به گفته محققان، یکی از مفیدترین اصلاحات رژیم غذایی که می‌تواند برای کاهش فشار خون انجام شود، کاهش نمک مصرفی است.


کد مطلب: 278562

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/278562/تاثیر-پتاسیم-کلسیم-کاهش-فشارخون-بالا

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir