گروه علمی:هل یک غلاف دانهای معطر کوچک است که به عنوان ادویه در تهیه غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. در ذیل به برخی فواید شگفت انگیز هل، این ادویه خوشبو اشاره میشود.هل سرشار از آنتی اکسیدان است که به کاهش فشار خون کمک میکند؛ همچنین دارای یک اثر ادرارآور است که میتواند به کاهش سطح فشار خون کمک کند.
میزان بالای آنتی اکسیدان هل میتواند به محافظت از سلولها در برابر آسیب و جلوگیری از التهاب کمک کند. طبق تحقیق در لوله آزمایش، هل میتواند در برابر هلیکوباکتر پیلوری، باکتری مرتبط با ایجاد موارد زخم معده، نقش حفاظتی داشته باشد.براساس این گزارش؛ رایحه هل میتواند به بدن کمک کند تا هنگام ورزش، اکسیژن را استنشاق کند. در یک مطالعه، از گروهی از شرکت کنندگان خواسته شد که اسانس هل را به مدت یک دقیقه قبل از راه رفتن روی تردمیل برای فواصل ۱۵ دقیقه استنشاق کنند و گروه دیگر این کار را نکردند. در گروهی که اسانس هل را استنشاق کردند، در مقایسه با گروه دیگر اکسیژن به شکل قابل توجهی بالاتر بود.جویدن این گیاه به خلاصی از بوی بد دهان کمک میکند و اثر خنک کننده در دهان برجای میگذارد. به عنوان یک خوشبوکننده دهان طبیعی توسط بسیاری از افراد استفاده میشود.