کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

رپرتاژ رسانه اصلاحاتی برای تروریست‌های طالبان!

9 تير 1400 ساعت 15:59


گروه سیاسی: پس از حمایت علنی رسانه‌های طیف راست در ایران (صداوسیما، کیهان و ...) امروز خبرگزاری ایلنا منتسب به طیف چپ «موسوم به اصلاحات» با «ذبیح‌الله مجاهد»، سخنگوی تروریست‌های طالبان گفتگو کرده است!
چکیده اظهارات این فرمانده گروه جنایتکار و تروریست طالبان را در زیر بخوانید:

🔸بر اساس اطلاعاتی که به دست ما رسیده، درخواست دیدار اشرف غنی و جو بایدن، از سوی آمریکا مطرح نشده؛ بلکه این کابل بوده که اصرار بر دیدار با کاخ سفید داشته است. اگر نگاهی به تشریفات سفر عبدالله عبدالله و اشرف غنی به آمریکا بیندازید، به صورت کامل می‌توان دید که این سفر آنگونه که رسانه‌ها می‌گویند رسمی نبوده و معتقدم که یک بی‌احترامی به اشرف غنی و تیم او شده است. باور داریم که آنها از اشرف غنی هم عبور خواهند کرد؛ چراکه بایدن علناً اعلام کرده در زمانی که ۱۵۰ هزار نظامی در افغانستان داشتند باز هم شکست خوردند که این یک اعتراف آشکار به شکست است. از سوی دیگر اینکه گفته شده قرار است به ارتش افغانستان کمک‌های لجستیکی شود، به نظرم با توجه به فسادهای گسترده در کابل این کمک‌ها به جایی نخواهد رسید.
🔸ما معتقدیم که پاکستان صرفاً یک کشور همسایه است و همانند ایران برای ما اهمیت دارد. به هر ترتیب ما تمام فشارهایی که از بیرون به افغانستان وارد می‌شود را دفع می‌کنیم اما در عین حال خواهان ارتباط با تمام کشورها هستیم و در همین جا اعلام می‌کنم که ما تحت فشار هیچ طیفی نیستیم.
🔸نظر امارت اسلامی این است که حضور آمریکا در پاکستان و هر کشور دیگر می‌تواند مشکلات عدیده‌ای به وجود بیاورد. همه می‌دانند که آمدن آمریکا در منطقه مشکل‌ساز شد و به نظرم پاکستان نمی‌گذارد که آمریکایی‌ها در کشورشان پایگاه اطلاعاتی یا عملیاتی بنا کنند. به همین دلیل معتقدم که پاکستان زیر بار چنین مسئله‌ای نمی‌رود؛ اگر هم با این موضوع موافقت کنند بدون تردید این موضوع نه تنها به نفع منطقه نخواهد بود، بلکه می‌تواند امنیت افغانستان، ایران و سایر کشورهای منطقه را به خطر بیندازد.
🔸طی این سال‌ها به نمایندگی از بخشی از مردم افغانستان با خارجی‌ها مبارزه کردیم و به همین دلیل ما معتقدیم که نباید در کابل خونریزی صورت بگیرد و خواهان درگیری‌ها نیستیم اما اگر مداخلات ادامه پیدا کند بدون شک مقابله نظامی صورت می‌گیرد. در این میان اگر چنین اتفاقی بیفتد نظرات تمام همسایگان از چین و روسیه گرفته تا ایران و پاکستان را مدنظر قرار خواهیم داد و این در حالی است که بسیاری از فرماندهان نظامی افغانستان به ما پیوستند.
🔸در این مسیر اگر با کابل و انواع و اقسام احزاب اسلامی، جهادی و حتی طیف‌های سیاسی در مذاکرات به توافق برسیم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد، اما اگر مجدداً وقت‌کُشی صورت بگیرد و نتیجه‌ای از مذاکرات بیرون نیاید، بدون تردید درگیری‌ها ادامه خواهد داشت. به همین جهت خواهان خارج شدن تمام کشورهای خارجی از افغانستان هستیم و از طرف مقابل هم می‌خواهیم که به میز مذاکره بازگردد.
🔸پیشروی امارت اسلامی در شمال افغانستان به جهت ایجاد کشتار مردم نبوده و ما از کسانی مانند اسماعیل خان، محمد محقق، عطامحمد نور و تمام کسانی که در دوران جهاد زحمات زیادی کشیدند و علیه شوروی جنگیدند می‌خواهیم که با ما وارد جنگ نشوند.
🔸اخیراً بیش از ۱۲۴ ولسوالی در اختیار امارت اسلامی قرار گرفت و به طور کلی ۸۳ درصد از خاک افغانستان در تصرف ماست!
🔸حضور القاعده در افغانستان به گذشته برمی‌گردد. در آن زمان به دلیل حمله شوروی به افغانستان از تمام بلاد اسلامی برای جهاد علیه آنها به افغانستان آمدند و در همان زمان اعضای القاعده با مردم افغانستان همکار بودند. پس از گذر از دوران جهاد، به سران القاعده ازطرف حکومت وقت تابعیت افغانستان داده شد و شاهد به وجود آمدن پدیده‌ای به نام «افغان – عرب‌ها» بودیم و متاسفانه این میراثی بود که برای امارت اسلامی به جای گذاشته شد. پس از دوران جهاد، ما سعی کردیم تا رفتار القاعده را کنترل کنیم اما اتفاق‌هایی افتاد که بعد از سال ۲۰۰۰ میلادی آنها یا به کشورهای خود رفتند یا دستگیر شدند. حالا هم با پدیده‌ای به نام داعش روبه‌رو هستیم که در زابل، هلمند، جوزجان، ننگرهار، کُنر و غور با آنها مقابله کردیم ولی آنها هنوز در کابل دیده می‌شوند. به هر ترتیب با این جریان مبارزه خواهیم کرد و هیچ ارتباطی هم‌اکنون با القاعده نداریم. ما به هیچ وجه افکار داعش را قبول نداریم. آنها حتی ما را مُرتد می‌خوانند و به همین دلیل هیچ ارتباط مستقیمی با آنها وجود ندارد.
🔸باید بپذیریم که اختلافات فقهی صرفاً در محدوده علمی است و خارج از آن همه ما مسلمان هستیم و حول یک کلمه جمع شده‌ایم. به همین دلیل اعلام می‌کنم که نمی‌خواهیم ذره‌ای تهدید از ناحیه ما به همسایگان وارد شود؛ چون ما با آنها برادر هستیم و حتی می‌خواهیم از تجربه‌هایشان در عرصه سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و امنیتی استفاده کنیم.

میلر: اگر طالبان می‌خواهد مورد حمله هوایی قرار نگیرد حملاتش را متوقف کند
اهدای 39 جنگنده به ارتش افغانستان

ژنرال سکات میلر، فرمانده نیروهای آمریکایی در افغانستان هشدار داد، اگر طالبان می‌خواهد مورد حمله هوایی قرار نگیرد، باید حملاتش را متوقف کند. این فرمانده ارشد نظامی نیروهای آمریکایی و ناتو گفت، وضعیت امنیتی کنونی در افغانستان و از دست دادن ولسوالی‌ها (شهرستان‌ها) نگران‌کننده است. او گفت: «دست به دست شدن پی‌هم ولسوالی‌ها در افغانستان جنبه‌های نظامی و روانشناسی دارند.» با آغاز روند خروج نیروهای خارجی از افغانستان طی دو ماه گذشته، طالبان ده‌ها ولسوالی را در مناطق مختلف این کشور تصرف کرده‌اند.
اما نهادهای امنیتی افغانستان واگذاری ولسوالی‌ها را «عقب‌نشینی تاکتیکی» اعلام کردند. از سوی دیگر، منابع خبری افغانستان، به‌تازگی از اهدای 39 هواپیمای جنگی از سوی آمریکا به ارتش این کشور خبر دادند. مقامات آمریکایی به هیئت افغانستان که به واشینگتن رفته بودند، تعهد دادند که 39 هواپیمای جنگی را در اختیار ارتش افغانستان قرار می‌دهند.
بر اساس این گزارش، دولت آمریکا، 37 چرخ‌بال «بلک‌هاوک» و دو هواپیمای جنگی «A29» دیگر را به افغانستان اهدا خواهد کرد.


کد مطلب: 280508

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/280508/رپرتاژ-رسانه-اصلاحاتی-تروریست-های-طالبان

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir