بعد از محدودیت های شدید بانک مرکزی و دولت چین علیه فعالیت های مرتبط با رمزارزها، اکنون استخراج کنندگان به دنبال یافتن مقاصد جدید هستند. قزاقستان، کانادا و آمریکا به اصلی ترین مقاصد جذب ماینرها تبدیل شده اند و انتظار می رود با از سرگیری فعالیت آن ها، به تدریج شاهد بهبود ضریب سختی استخراج بیتکوین باشیم. برخی از تحلیلگران توانایی بیتکوین برای شکستن سقف ۴۰ هزار دلاری در کوتاه مدت را بعید می دانند.
یک مقام ارشد آمریکایی در اظهار نظری کم سابقه ای از بیتکوین حمایت و مردم را تشویق کرده است تا در این رمزارز سرمایه گذاری کنند. سینتیا لامیس- سناتور جمهوری خواه از ایالت وایومینگ- با بیان اینکه حدود ۱۰۰ هزار دلار در این رمزارز سرمایه گذاری کرده است، از مردم خواست تا بخشی از پس انداز خود را برای دوران بازشستگی تبدیل به بیتکوین کنند. او گفته است که اکنون پنج بیتکوین در اختیار دارد.
پس از سختگیری های اخیر چین، این بار اتحادیه اروپا تصمیم گرفته است تا مبادله استیبل کوین ها (نظیر تتر و یو اس دی کوین) و همچنین جذب سرمایه گذاری در پروژه های مرتبط با رمزارزها را قانونمند کند. نکته جالب این است که اتحادیه اروپا تصمیم گرفته است تا ایلان ماسک را که اخیرا با توییت هایش جنجال های زیادی در بازار به پا کرده بود از اظهار نظر در خصوص ارزهای دیجیتالی در شبکه های اجتماعی منع کند.
مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتالی در حال حاضر ۱۴۷۰ میلیارد دلار برآورد میشود که این رقم نسبت به روز قبل ۲.۴۸ درصد بیشترفرب شده است. در حال حاضر ۵۰ درصد کل بازار ارزهای دیجیتالی در اختیار بیت کوین و ۱۷ درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معاملهگران بر بستر بلاکچین ایجاد شد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.