گروه علمي: کارشناس تغذیه دانشگاه علوم خراسان شمالی گفت: خطر ابتلا به بیماریهای قلبی - عروقی و سکتههای مغزی با مصرف انار کاهش مییابد.
نسرین علیزاده با بیان این مطلب اظهار کرد: انار علاوه بر آن که سرشار از ویتامینهای مختلف است، همانند دشمنی قوی با بیماریهایی مانند سرطان، سکته مغزی، فشار خون بالا و بیماریهای قلبی عروقی مقابله میکند. وی افزود: انار در جلوگیری از تصلب شرایین، پیری زودرس، آلزایمر و پیشگیری از سرطانها به ویژه سرطان پروستات مفید است. اکباتان اظهار کرد: مصرف انار رشد سلولهای سرطانی را کند و از پیشرفت سرطان پروستات پیشگیری میکند.