گروه سیاسی: بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی اطلاعات در دولت رئیسی خبرساز شد.
بعد از بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات، نمایندگان مجلس به بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی اطلاعات پرداختند که مخالفت با وزارت وی بحث برانگیز شد. گزارش های کمیسیون امنیت ملی و کمیسیون داخلی و امور شوراها در مجلس قرائت شد این دو کمیسیون از وزیر پیشنهادی اطلاعات حمایت کردند.
مخالفت با وزیر پیشنهادی اطلاعات به خاطر اکبر طبری
رضوانی در مخالفت با وزیر پیشنهادی اطلاعات:
* آقای خطیب در برخورد با اکبرطبری و بقیه فسادها کوتاهی کرده است.
* آیا ترک فعلها در زمینه مبارزه با مفاسد در دوران مسئولیت ایشان قابل دفاع است؟ آنچه مخالفان مطرح کردند این است که ایشان علی رغم توانایی بالا به موقع وارد نمیشود.
مخالف خطیب: آیا رهبر انقلاب خطیب را انتخاب کرده اند؟
حسین میرزایی نماینده اصفهان در مخالفت با وزیر پیشنهادی اطلاعات:
* آیا رهبر معظم انقلاب از بین گزینه های پیشنهادی برای وزارت اطلاعات خطیب را انتخاب کرده است؟
* مجلس انقلابی تسلیم امر رهبر است، اگر کسانی بر خلاف واقع تایید کسی را به حضرت آقا نسبت بدهند درست نیست، در این روزها اخباری مطرح می شود که می گویند حضرت آقا خطیب را تایید کرده است، می گویند حضرت آقا انگشت خود را روی اسم خطیب گذاشته و تایید کرده است.
* اما حضرت آقا در تایید شخص خاصی نظر نمی دهند، چه کسی بهتر از رییس جمهور می تواند در مورد نظر آقا پاسخ بدهد؟ ایشان گفتند حضرت آقا در مورد خطیب نظر خاصی نداشته اند سردار کوثری هم این سخن را تایید کردند. چرا دیدگاه های خود را با نسبت دادن به حضرت آقا به کرسی می نشانید؟
توضیح قالیباف درباره تأیید وزیر پیشنهادی اطلاعات توسط رهبر انقلاب
قالیباف رییس مجلس در پاسخ به اظهارات میرزایی گفت:
* مسئولیت رییس جمهور است که وزرا را تعیین کند و دیروز این اتفاق رخ داد.
*قانون اساسی که بر آن قسم خوردیم در حوزه مسائل امنیتی و سیاست خارجی به شخص رهبری مسئولیت داده است و همیشه روال هم به همین گونه است که دولتمردان نظر رهبری را در مورد وزرای مربوطه بگیرند و همه دولت های پیشین هم اینکار را انجام دادند.
* آقای رییسی به بنده گفتند نظر آقا را در مورد وزرا پرسیدند و ایشان موافقت کردند.
زنگنه: خطیب بعد از اطلاعات قم به حراست دفتر رهبری رفت
محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه در موافقت با وزیر پیشنهادی اطلاعات:
* ما در بررسی صلاحیت نامزدها باید شاخص داشته باشیم، اگر این شاخص ها دقیق باشد خروجی مجلس دقیق و به نفع مردم خواهد بود اما اگر معیار ما شب نامه و حرف های در گوشی باشد به نفع مجلس و مردم انقلابی نیست.
* ما باید ببینیم او بعد از وزارت اطلاعات قم به کجا رفته است؟ او بعد از این مسئولیت به حراست دفتر رهبری رفته است. طولانی بودن سابقه در شرایط حساس معیار است.
* قطعا رای بالای وزیر اطلاعات تاثیرگذار است و یک پیام دارد؛ پیام این رای هم به سرویس های جاسوسی دنیا است. ما تکلیف داریم بدون توجه به حرف های درگوشی با بالاترین رای وزیر منتخب را به دولت بفرستیم.
انتقاد شدید نماینده رفسنجان از خطیب
حسین جلالی نماینده رفسنجان و انار در مخالفت با وزیر پیشنهادی اطلاعات:
* همانطور که آقای قالیباف هم گفت لیست وزرا تقدیم رهبری شده و ایشان هم مخالفتی نکرده اند.
* نباید آنتی تز انقلاب از قم شروع شود که حضرت آقا تذکر بدهند مواظب باشید. آقا ابراز نگرانی کردند که حوزه باید انقلابی بماند از سال ۷۰ آقای خطیب مدیر کل اطلاعات قم شدند و همزمان دشمن توطئه ها را شروع کرد.
* گروه های مختلف سکولار در قم به مبارزه با اصل نظام پرداختند و این تاسف آور است چرا این موضوع به مراجع، اطلاع داده نشد؟
* برخی از جریان های ضد انقلاب با حاشیه امنی که غفلت نیروهای اطلاعاتی برای آنها به وجود آوردند رشد کردند. خطیب در قم جبهه انقلاب و بچه های انقلاب را به دادسرا می فرستاد و برای آنها پرونده سازی می کرد. کاردار سفارت انگلیس در قم با کسی که خطیب هم او را می شناسد دیدار می کند. فتنه ۸۸ قصه پر غصه ای است که بر دامن نظام وجود دارد.
* خطیب در سال ۸۸ چه کاری انجام داد؟ خانم راکعی، کولایی و حقیقت پور که فتنه گر بودند راحت بودند اما جلوی ماشین طلاب که می خواستند به نماز جمعه بروند گرفته می شد.
* چه کسانی قصد فشار به رهبری و باطل کردن انتخابات سال ۸۸ را داشتند.
* چرا کسانی که برای شورش به تهران آمدند، شناسایی نشدند؟
* آیا آقای خطیب با این کارنامه غیر درخشان می تواند مسئول چنین وزارتخانه مهمی شود؟