جمالیان ادامه داد: پوشش واکسیناسیون کرونا در استان مرکزی باعث کاهش موارد ابتلا و مرگ و میر شده است و در این راستا نیاز است طبق برنامه واکسیناسیون مشمولان برای زدن واکسن اقدام کنند. رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی اظهار کرد: بهرغم اینکه انتظار دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی از سرعت واکسیناسیون و تعداد دوز تزریقی بیش از این مقدار است، اما وضعیت تزریق در استان رضایتبخش است.
او گفت: تزریق ۸ تا ۱۰ هزار دوز یادآوری اکنون در استان در حال انجام است و در صورت دسترسی به تعداد واکسن مورد نیاز این امکان وجود دارد که همزمان با آن ۶ هزار دوز واکسن نوبت اول نیز تزریق شود که به دلیل محدودیت واکسن تزریق دوز اول بسیار کم شده و در این راستا وزارت بهداشت قول تأمین هرچه سریعتر آن را داده است.
جمالیان بیان کرد: به شرط ورود به موقع واکسن تا آبان سال جاری تمامی افراد بالای ۳۰ سال واکسینه خواهند شد و زیرساختهای مورد نیاز برای تزریق روزانه ۱۵ هزار دوز واکسن در زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی به جز شهرستانهای ساوه و خمین وجود دارد.رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی در پایان گفت: تاکنون در استان مرکزی گزارشی مبنی بر اینکه به دنبال تزریق واکسن کرونا عارضه جدی منجر به مرگ ایجاد شود، ثبت نشده و انتشار این خبر در فضای مجازی و شبکههای نامعتبر کذب و دروغ است.