قیمت سوسیس و کالباس از گوشت فراتر رفت
روزنامه همشهری , 23 شهريور 1400 ساعت 17:56
گروه اقتصادی: همپای افزایش قیمت گوشت و مرغ، قیمت فرآوردههای این محصولات هم بهشدت افزایش یافته و حتی از آنها پیشی گرفته است. مشاهدات میدانی خبرنگاران همشهری نشان میدهد قیمت بعضی از برندهای سوسیس و کالباس از کیلویی ۲۵۰هزار تومان فراتر رفته و در مواردی تا ۲۷۰هزار تومان رسیده است.
شتاب افزایش قیمت فرآوردههای گوشتی نیز با رشد قیمت گوشت و مرغ طی امسال بیشتر شده و برندهای شناختهشده و برتر در حوزه تولید این محصولات به دلیل افزایش هزینه تولید، بهای تولیداتشان را دستکم ۳۰درصد افزایش دادهاند. سال گذشته قیمت انواع ممتاز این محصولات به مرز ۲۰۰هزار تومان در هر کیلوگرم نزدیک شد و حالا به نظر میرسد مرز بعدی ۳۰۰هزار تومان باشد.
میکائیلیان، گوشتیران، ۲۰۲، شامشام و سولیکو کاله معروفترین برندهای تولیدکننده فرآوردههای گوشتی در کشور هستند، اما نگاهی به یخچال سوپرمارکتها نشان میدهد بیش از ۲۰نام بزرگ و کوچک دیگر نیز در این زمینه فعالند و این حاکی از وجود تقاضا در بازار این محصولات است. قیمت هر کیلو راسته با استخوان گوسفندی در حال حاضر بین ۱۵۰ تا ۱۷۰هزار تومان است و معلوم نیست بازار فرآوردههای گوشتی کشش افزایش قیمت بیش از این را دارد یا خیر.
کد مطلب: 294017