به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۳ - ۲۱:۱۲
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۶/۲۵ ساعت ۱۷:۲۲
کد مطلب : ۲۹۴۳۵۶

حقوق بشر به هیچ قیمتی فروشی نیست

حقوق بشر به هیچ قیمتی فروشی نیست
گروه بین الملل: اورزولا فن در لاین، رئیس کمیسیون اروپا،  در سخنرانی سالانه خود در استراسبورگ گفت اتحادیه اروپا قصد دارد ورود محصولاتی را که از راه بیگاری و کار اجباری به دست آمده‌اند به قاره سبز ممنوع کند.
خانم فن در لاین با اشاره به اینکه اتحادیه نمی‌خواهد بخشی از این بازار باشد، گفت: «ما پیشنهاد خواهیم کرد محصولات موجود در بازار اروپا که توسط کار اجباری تولید شده‌اند ممنوع شود».
رئیس کمیسیون اروپا اضافه کرد: «حقوق بشر به هیچ قیمتی فروشی نیست».
ناظران می‌گویند هدف اصلی اظهارات خانم فن در لاین محصولاتی است که توسط اردوگاه‌های کار اجباری در چین تولید می‌شوند. گزارشات منتشره توسط سازمان ملل می‌گوید بیش از یک میلیون زن و مرد اویغور در کمپ‌های بازآموزی در استان سین کیانگ مشغول کار اجباری هستند. این در حالی است که پکن می گوید کار در این اردوگاه‌ها «داوطلبانه» است.
پیشتر نتیجه تحقیقات موسسه آمریکایی گلوبال پالیسی نشان داده بود بیش از ۵۵۰ هزار تن از اقلیت مسلمان ایغور در چین، در تولید بیش از ۲۰ درصد پنبه جهان مورد استثمار و بیگاری قرارمی گیرند. استان سین کیانگ، یکی از بزرگترین سرزمین های تولید پنبه است که در سال ۲۰۱۸ بیشتر از یک پنجم استفاده جهانی پنبه را تامین کرده است.به گفته سازمان‌های حقوق بشری بیش از ۸۲ مارک تجاری برجسته در کارخانجات تولیدی خود در چین از کار بی‌مزد کارگران اویغور بهره می‌برند.اتحادیه اروپا در ماه مارس سال جاری میلادی برای اولین بار در ۳۰ سال اخیر، مجموعه‌ای از تحریم‌ها را علیه چین به اجرا گذاشت و چهار مقام چینی و یک نهاد دولتی که گفته می‌شود در نقض حقوق بشر اقلیت مسلمان اویغور در استان سین کیانگ چین دخالت داشته را تحریم کرد.
در دسامبر ۲۰۲۰ و پس از هفت سال مذاکره اتحادیه اروپا و چین یک قرارداد همکاری و سرمایه‌گذاری امضا کرده بودند. در این توافق درباره مقررات حاکم بر فعالیت شرکتهای دولتی و یارانه‌ها نیز صحبت شده بود و بر اساس اعلام کمیسیون اروپا «برای اولین بار چین پذیرفته بود تا مقررات مرتبط با توسعه پایدار همچنین تعهدات در قبال نیروی کار در چهارچوب کنوانسیون‌های اساسی سازمان بین‌المللی کار را بپذیرد.»بر اساس برآوردهای کمیسیون اروپا، طی ۲۰ سال گذشته سرمایه‌گذاری چین در اتحادیه اروپا تقریباً ۱۲۰ میلیارد یورو بوده است.
انتظار می‌رود اتحادیه اروپا پیش‌نویس قانون بررسی زنجیره تامین محصولات را با هدف ممنوعیت عرضه محصولات تولید شده توسط کار اجباری، تا پایان سال جاری میلادی نهایی کند.
این در حالی است که پارلمان اروپا نیز طرحی را در دست تصویب دارد تا شرکت‌های فعال در زنجیره تولید و مصرف دسترنج بیگاری اویغورها را مجازات کرده و ورود محصولات آن‌ها را به کشورهای عضو اتحادیه ممنوع کند.پیشتر آمریکا نیز در چارچوب تلاش برای مقابله با سرکوب اقلیت مسلمان اویغور در چین قانونی را به تصویب رسانده بود که به موجب آن ورود محصولات تهیه شده از راه کار اجباری در ایالات متحده ممنوع شدند.

 
برچسب ها: اتحادیه اروپا
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها