حسینی با اشاره به اینکه مورد برای ناراحتیهای مغزی بهویژه صرع کاربرد دارد، افزود: از رایحه و عطر آن در سسها و شربتها استفاده میشود و از گلهای آن در برخی کشورها به صورت سالاد استفاده میشود و برگهای آن مقوی، معطر و ضد خونریزی است.وی گفت: برگ و گل مورد خاصیت ضدباکتری و آنتیبیوتیک دارد و در درمان عفونتهای ادراری و مشکلات گوارشی اثربخش است، در درمان برونشیت و سینوزیت از آن استفاده میشود و به صورت موضعی در بیماری بواسیر کاربرد دارد.
حسینی گفت: میوه این گیاه خاصیت ضد نفخ دارد و قند خون را کاهش میدهد و برای درمان پیوره مفید است.
این پژوهشگر درباره میزان مصرف این گیاه گفت: استفاده از اسانس آن به میزان ۱ تا ۲ قطره و ۳ نوبت در روز صورت میگیرد که پس از رقیق شدن قابل خوردن است.برای تهیه دمکرده از ۱ تا ۲ گرم برگ خشک گیاه در یک لیوان آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه و از این دمکرده دو بار در روز استفاده میشود.وی همچنین یادآور شد: زنان باردار نباید از آن استفاده کنند و مصرف بیش ازحد مجاز (بیش از ۱۰ گرم) باعث مسمومیت میشود.