به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۳ - ۱۵:۴۳
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۷/۰۲ ساعت ۱۳:۱۸
کد مطلب : ۲۹۵۸۸۳

۱۰روش درمانی برای گلو درد باید با آن آشنا شویم

۱۰روش درمانی برای گلو درد باید با آن آشنا شویم
گروه علمی:گلو درد یکی از علائم شایع در میان بیماری‌هاست در این قسمت به بررسی شیوه‌های درمان موقت و فوری گلو درد می‌پردازیم.گلودرد یکی از نشانه‌های شایع بیماری است که معمولاً به دلیل فارنژیت (التهاب گلو) اتفاق می‌افتد و همچنین می‌تواند نشانه‌ای از تروما و دیفتری باشد. گلودرد می‌تواند خفیف یا شدید باشد. هوای خشک، سیگار کشیدن، رفلاکس اسید، عفونت‌های ویروسی مانند آنفولانزا یا سرماخوردگی و عفونت‌های باکتریایی مانند استرپتوکوک همه می‌توانند منجر به گلودرد شوند.در این قسمت به شما روش‌های درمانی را پیشنهاد می کنیم که بتوانید در مدتی کوتاه احساس بهتری رابرای خود ایجاد کنید.
 
۱: آب نمک قرقره کنید
آب نمک یک درمان خانگی عالی برای گلو درد است، زیرا می‌تواند تورم را کاهش داده و التهاب و سوزش را آرام کند. علاوه بر این آب نمک با خاصیت آنتی باکتریایی خود می‌تواند باعث جلوگیری از رشد باکتری‌های مضر در این ناحیه شود.

۲: مایعات بسیار سرد بنوشید
نوشیدن مایعات سرد می‌تواند با کاهش جریان خون و از التهاب بیشتر در ناحیه گلو جلو گیری کند و می‌تواند انتقال پیام عصبی درد به مغز را کاهش دهد.

۳: غذا‌های اسیدی را کنار بگذارید
یکی از عوامل گلودرد نتیجه بازگشت اسید از معده به مری است که با اثر گذاشتن بر سلول‌های پوششی مری ومخاط باعث التهاب در گلو می‌شوند. پس باید از مصرف غذا‌های سرخ شده، نوشابه و مرکبات اجتناب کنید.

۴: نوشیدن چای گیاهی بدون کافئین
محققان بر این باورند که مصرف نوشیدنی‌های گیاهی بدون کافئین به دلیل وجود ترکیباتی همچون پلی فنول ها، کاتچین ها، تافلاوین‌ها می‌توانند باعث کاهش التهاب ناحیه‌ای در گلو بشوند. همچنین باعث تقویت ایمنی بدن در برابر بیماری‌های باکتریایی نیز می‌شوند.

۵: مصرف عسل
عسل دارای خواص ضد باکتریایی است، به سادگی یک قاشق غذاخوری به آب گرم یا چای اضافه کنید و آن را میل کنید تا زمانی که احساس کنید علائم شما برطرف شده است. اگر رفلاکس اسید معده دارید به دلیل وجود خاصیت اسیدی عسل بهتر است مصرف نشود.

۶: به صدای خود استراحت دهید
اگر بعد از فریاد زدن در یک رویداد ورزشی دچار گلو درد شدید احتمالا تار‌های صوتی شما تحت فشار پیچیده شده اند دقیقا مثل پیچیدگی مچ پا باید به آن استراحت داد و آن را در حالت ثابتی نگه داشت.

۷: مصرف آنتی اسید
اگر فکر می‌کنید رفلاکس اسید معده عامل گلودرد شما است، مصرف دارو‌های ضد اسید یا غذا‌هایی از قبیل سفیده تخم مرغ، میوه‌ها (غیر مرکبات) وگوشت کم چرب می‌تواند باعث کاهش درد شما شود.

۸: دور انداختن مسواک بعد از دوماه
باور کنید یا نه، مسواک شما ممکن است عامل گلودرد شما باشد یا حتی باعث آن شود. باکتری‌ها روی برس مسواک جمع می‌شوند و در صورت وجود هرگونه آسیب در لثه‌، باعث می شود این میکروب‌ها وارد بدن شما شود. به محض اینکه احساس بیماری می‌کنید، مسواک خود را دور بیندازید. تعویض مسواک اغلب برای بیماران مبتلا به عفونت باکتریایی گلو برای از بین بردن گسترش عفونت توصیه می‌شود.

۹: دوش آبگرم بگیرید
بخار به مرطوب شدن مجاری تنفسی کمک می‌کند. هرگونه رطوبت رسانی به گلو می‌تواند علائم را تسکین دهد. بافت‌های گلو در شرایط عادی مخاط تولید می‌کنند، ولی وقتی متورم می‌شوند،مخاط سطح کاهش می یابد و در نتیجه  این ناحیه خراشیده می‌شود. رطوبت در این منطقه می‌تواند به تولید مخاط کمک کند و در نتیجه درد در این ناحیه را کاهش دهد.

۱۰: هنگام خواب سر خود را بالا بیاورید
وقتی به پشت می‌خوابید، فشار بر گردن شما افزایش می‌یابد و می‌تواند علائم گلو را تشدید کند. بالا گرفتن گردن از سطح بدن به کاهش فشار کمک می‌کند و می‌تواند احساس بهتری در شما ایجاد کند. اگر با رفلاکس اسید دست و پنجه نرم می‌کنید، بالا بردن سر شما نیز می‌تواند با همکاری جاذبه زمین از ورود اسید به مری جلو گیری کند.گفتنی است؛ در صورت داشتن علائمی همچون درد شدید، طولانی مدت یا مکرر گلو، مشکل در تنفس، درد در هنگام بلع یا باز کردن دهان، گرفتگی صدا بیش از دو هفته بهتر است به پزشک مراجعه کنید.
برچسب ها: گلو درد
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها