کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

ملانورالدین ترابی، از اعضای ارشد دولت تروریستی طالبان:

اعدام و قطع دست در افغانستان از سر گرفته خواهد شد

2 مهر 1400 ساعت 19:53


گروه بین‌الملل: ملانورالدین ترابی، از اعضای ارشد  دولت تروریستی طالبان موسوم به امارت اسلامی، در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفته است که اعدام و قطع دست در افغانستان از سر گرفته خواهد شد، اما ممکن است این‌بار دور از چشم مردم صورت بگیرد! ترابی در دوره قبلی دولت طالبان، وزیر امر به معروف و نهی از منکر و وزیر عدلیه بود.

در همین حال، نشست یک‌روزه تحت عنوان «احمدشاه مسعود و آینده افغانستان» در دانشگاه کمبریج بریتانیا، با حضور مقامات پیشین افغانستان و بریتانیا، استاد‌های دانش‌گاه و نویسنده‌های غرب برگزار شد. 
احمد مسعود، رهبر جبهه مقاومت ملی با تماس ویدیویی در این نشست اشتراک نموده و سخنرانی کرده است. از سوی دیگر، شماری از دیپلمات‌های پیشین سفارت فرانسه در کابل به همراه نویسندگان و فرهنگیان افغانستان، پنجشنبه‌شب در کنفرانسی در پاریس، خواهان به رسمیت نشناختن طالبان شدند. آن‌ها می‌گویند طالبان تغییر نکرده‌اند و فرانسه و دیگر کشورهای اروپایی نباید با این گروه رابطه برقرار کنند. ‏لطیف پدرام، رهبر کنگره ملی افغانستان هم گفت به زودی دولت موازی تشکیل خواهد شد. پدرام به افغانستان اینترنشنال گفت این دولت نه در خارج، بلکه در جایی در داخل کشور تشکیل خواهد شد. او هچنین گفت نام و شکل دولت که آیا دولت سایه خواهد بود یا ائتلافی، بعداً اعلام می‌شود. پدرام همچنین خبر داد: احمد مسعود در جای امن در داخل کشور است به دلایلی امنیتی جایش نباید افشا شود. 
امام‌علی رحمان رییس‌جمهور تاجیکستان گفت: به کار‌های داخلی افغانستان دخالت نمی‌کنیم؛ اما همه قشر‌ها باید در حکومت سهیم باشند. تاجیکان افغانستان که ۴۶درصد جمعیت آن‌ کشور را تشکیل می‌دهند حق دارند تا از جای‌گاه شایسته‌ی برخوردار باشند.
در همین حال، شورای امنیت سازمان ملل اجازه سفر رهبران طالبان را ۳ ماه دیگر تمدید کرد. پیش از این طالبان به کشورهای قطر، پاکستان، روسیه، ازبکستان و چند کشور دیگر برای شرکت در گفتگوهای صلح سفر کرده بودند. ‏اجازه سفر آزاد طالبان، روز گذشته به پایان رسیده بود.

تلاش بی وقفه پاکستان برای تحمیل مزدوران خود!
وزیر خارجه پاکستان پیشنهاد کرده است که جامعه جهانی یک نقشه راه که در نهایت باعث به رسمیت شناختن طالبان شود، تهیه کند. او علاوه کرده است که در این نقشه راه مشوق‌هایی برای طالبان برای انجام تعهدات‌اش درج گردد.
بعد از این باید پاکستان را طرف اصلی خواند
احمد سعیدی (از فعالان افغان) در متنی نوشت: از گروه طالبان گله و انتقاد دردی را دوا نخواهد کرد، چون در حال حاضر عملآ این حکومت بدست پاکستان است. این حکومت سایه است که توسط پاکستان رهبری و کنترول می شود. شما هر روز می بینید که در کنفرانس ها و نشست های ملی و بین المللی نخست وزیر پاکستان و وزیر خارجه آن به نمایندگی از طالبان صحبت می کنند و به رسمیت شناخته شدن این گروه به عنوان حکومت تاکید دارند. بعد از این باید پاکستان را طرف اصلی خواند و با آنها وارد صحبت شد، نه طالبان. طالبان تنها نماینده پاکستان اند در افغانستان. دیدیم که چه کسی کابینه شان را در کابل ساخت!؟ بنآ از این گروه گله کردن کار را بجای نمیرساند.

طالبان: مدرسه رفتن دختران شایعه است!
وزارت معارف طالبان در بیانیه‌ای اعلام کرد که تاکنون درباره بازگشایی مدارس دخترانه در افغانستان تصمیمی گرفته نشده و خبر بازگشایی این مدارس را «شایعه» توصیف کرد.
این نهاد در بیانیه‌ای گفت که خبر بازگشایی مدارس دخترانه شایعه و ناشی از ذهنیت‌های «مخرب» و «مغرض» است. پیش از این در شبکه‌های اجتماعی خبری دست به دست می‌شد که مدارس دخترانه از روز شنبه سوم مهر/میزان بازگشایی می‌شود و واکنش وزارت معارف طالبان به این مطلب بود. ممنوعیت تحصیل دختران در دوران حکومت قبلی طالبان بین سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱ حساسیت‌های جهانی را نسبت به رویکرد این گروه در دوره پیش روی حکومتشان ایجاد کرده است. وزارت معارف طالبان امروز اعلام کرد که هنوز درباره آغاز روند تعلیمی مدارس دختران تصمیم نگرفته و کار روی طرح بازگشایی مدارس جریان دارد. این نهاد افزود که نتیجه بعدا به مردم افغانستان اعلام می‌شود. از هفته گذشته دانش‌آموزان پسر در پایه‌های اول تا دوازدهم تحصیلات خود را در مدارس از سرگرفته‌اند اما مدارس دخترانه تاکنون باز نشده است. دولت طالبان پیش از این نیز اعلام کرده بود که دانشگاه‌ها در افغانستان بر اساس جنسیت تفکیک و پوشش جدید اسلامی وضع می‌شود.

فریب ماسک طالبان را نخورید
در همین حال یك خواننده رپ افغانستان، از رهبران جهان خواست از حقوق زنان و دختران این کشور در زمان بازگشت طالبان به قدرت حمایت کنند. سونیتا علیزاده در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل از طریق ویدیو کنفرانس گفت:  از مردم ما چه خواهد ماند؟ از بیست سال دستاوردها چه می‌ماند؟ او افزود که  فریب ماسک طالبان در خبرها را نخورید. او گفت که  ما وقت زیادی نداریم. خانم علیزاده گفت  به نظر می‌رسد همه ما می‌دانیم چه باید کرد. اما سئوال این است که امروز چه کسی اقدام خواهد کرد؟ میشل باچلت، مسئول حقوق بشر سازمان ملل متحد در همان برنامه گفت:  ترس واقعی و قابل لمس در بین زنان افغان از بازگشت به سرکوب وحشیانه و سیستماتیک زنان و دختران توسط طالبان در دهه ۹۰ وجود دارد.  طالبان در روزهای اخیر مانع بازگشایی دبیرستان‌های دخترانه شدند اما گفته اند که در حال تدوین مقررات تحصیل دختران در کلاس‌های بالاتر هستند.

انصافا نفهمیدم این‌جا کشور اسلامی است!

رسول پارسی
وزیر امر به معروف: ما فساد، زنا، لواطت، شراب، قمار و... را از کشور دور می‌کنیم
وزیر معارف: ما فحشا را از مکاتب دور می‌کنیم
وزیر کار: ما کارمندان را از فساد و فحشا دور نگه می‌داریم
وزیر تحصیلات عالی: ما دانش‌گاه‌ها را از فحشا و زنا پاک می‌کنیم
وزیر صنایع و معادن: ما می‌خواهیم جامعه را از فحشا و فساد پاک کنیم
وزیر سرحدات و قبایل: ما برای یک جامعه بدون فساد و فحشا و زنا تلاش می‌کنیم
انصافا نفهمیدم این‌جا کشور اسلامی است یا فاحشه خانه! این‌همه فحشا و زنا و شراب و... کجاست که این‌ها ۲۴ ساعت از آن گزارش می‌دهند و من بی‌خبرم؟
 


کد مطلب: 295942

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/295942/اعدام-قطع-دست-افغانستان-سر-گرفته-خواهد

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir