چگونه به ناامنی غذایی رسیدیم؟
24 مهر 1400 ساعت 11:22
گروه جامعه: دو مسئله اساسی کرونا و افزایش قیمت ها سبد غذایی مردم را ناامن کرده است. مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: گزارشات فائو اعلام میکند که با بروز پاندمی کووید۱۹ حدود ۱۵۰ میلیون نفر به تعداد گرسنگان در جهان اضافه شده است.
همچون جهان، در ایران هم تبعات اقتصادی ناشی از کرونا خطر ناامنی غذایی را در مناطق محروم کشور بویژه در اقشار کمتر برخوردار و دهکهای درآمدی پایینتر افزایش داده است.
کمبود ریزمغذیها مثل کمبود آهن، کمبود روی و کمبود کلسیم میتواند منجر به کاهش بهره هوشی کودکان، اختلال در رشد و تکامل مغزی کودک و افزایش ابتلا به بیماریها به دنبال تضعیف سیستم ایمنی شود.استانهای ناامن غذایی شامل سیستان و بلوچستان، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، هرمزگان، ایلام، کرمان، خراسان جنوبی و بوشهر هستند که دولت باید به سرعت اقداماتی انجام دهد.
کد مطلب: 299486