گروه علمی:سیر از آن دسته از صیفی جاتی است که معمولا برخی از افراد جامعه نمی توانند آن را به راحتی استفاده کنند. در طب سنتی، سیر به عنوان یک داروی موثر برای تقویت سیستم ایمنی بدن هنگام افزایش عفونت های ویروسی شناخته شده که خواص متعددی دارد.
اما آنا ایواشکویچ یک متخصص تغذیه هشدار داد که برخی از بیمارها نمی توانند سیر بخورند. ایواشکویچ با اشاره به این نظریه خود گفت: خواص دارویی سیر باعث اختلاف نظر پزشکان میشود، اما استفاده از آن در مقادیر کم به هر حال برای سلامتی مفید است.
وی ادامه داد : سیر محرک سیستم ایمنی است و علاوه بر این، حاوی مقدار قابل توجهی روی است که برای مقاومت در برابر ویروس ها موثر است اما در برخی بیماریهای معده و گوارش، سیر میتواند آسیب جدی برای فرد ایجاد کند. این متخصص طی توصیهای اعلام کرد که افرادی که بیماریهای دستگاه گوارش دارند سیر نخورند.