گروه بین الملل: رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا آزمایش سامانه های تسلیحاتی مافوق صوت توسط چین را «بسیار نگران کننده» و آن را با اعزام «اسپوتنیک»اولین ماهواره اتحاد شوروی به جو زمین در سال۱۹۵۷ مقایسه کرد که نقطه آغاز رقابت فضایی بین دو ابرقدرت در دوران جنگ سرد بود.
ژنرال مارک میلی گفت:«آنچه که شاهد آن بودهایم یک رویداد مهم در آزمایش سامانههای تسلیحاتی مافوق صوت است. مطمئن نیستم آنطور که برخی از رسانه ها گفته اند مقطعی نظیر ارسال اسپوتنیک به فضا باشد ولی به نظرم بسیار شبیه آن رویداد است.»او افزود:«یک رویداد مهمی در فناوری تسلیحاتی است و ما به دقت آن را زیر نظر داریم.»سخنان ژنرال میلی اولین مورد از تایید اين آزمایش از سوی مقامات دفاعی ارشد آمریکاست. موشک مافوق صوت چین با سرعتی بیش از پنج برابر سرعت صوت و در ارتفاعی بسیار پایین مدار زمین را دور زده ولی در نشانه گیری هدف خود بیش از ۳۰ کیلومتر خطا کرده است.کارشناسان امور دفاعی میگویند موشکهای مافوق صوت به دلیل قابلیت پرواز در ارتفاع پایین، قابلیت بیشتر برای مانور و گریز از سامانههای ردگیری موشکها پیشرفتهترین فناوری موشکی قلمداد میشوند. آنها به دلیل چنین قابلیتهایی و به خصوص اگر به کلاهکهای اتمی مجهز شوند بسیار خطرناک هستند.آمریکا، روسیه، چین و کره شمالی سامانههای تسلیحاتی مافوق صوت را آزمایش کرده و چندین کشور دیگر در حال تولید این نوع تسلیحات هستند.
چین در سال ۲۰۱۹ خبر تولید موشک میان برد مافوق صوت را اعلام کرد که برد آن حدود دو هزار کیلومتر و قادر به حمل کلاهک اتمی است.