به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - ۱۵:۱۰
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۰/۰۸/۲۲ ساعت ۱۴:۳۳
کد مطلب : ۳۰۴۹۷۴

زیاد نشستن تهدیدی برای سلامت روان است

زیاد نشستن تهدیدی برای سلامت روان است
گروه علمی:نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد که زیاد نشستن ممکن است سلامت روان را به خطر بیندازد.
 «جاکوب مِیر»، عضو تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی آیووا، می‌گوید: «ما می‌دانیم که کووید بر رفتار ما و کارهایی که می‌توانیم انجام دهیم به روش‌های عجیب و غریب که نمی‌توانیم پیش بینی کنیم، تأثیر می‌گذارد. از اینرو به بررسی این موضوع پرداختیم که عدم تحرک در طول پاندمی چگونه بر نحوه تفکر، احساس و دید مردم از جهان تأثیر می‌گذارد.»

این مطالعه براساس نظرسنجی از بیش از ۳۰۰۰ نفر انجام شد.در ابتدا مشخص شد پاسخ دهندگانی که ۲.۵ تا ۵ ساعت در هفته فعالیت بدنی متوسط تا شدید قبل از پاندمی داشتند، بلافاصله پس از اعمال محدودیت‌های مرتبط با کووید، به طور متوسط ۳۲ درصد کاهش در فعالیت داشتند.

بر اساس یافته‌های قبلی، این افراد احساس افسردگی، اضطراب و تنهایی بیشتری داشتند.برای مطالعه بعدی، همان شرکت‌کنندگان نظرسنجی‌های هفتگی را بین آوریل و ژوئن ۲۰۲۰ پر کردند. به طور معمول، مردم شاهد بهبود سلامت روان خود در آن زمان بودند.

به گفته مِیر: «مردم با این بیماری همه گیر سازگار شدند. اما برای افرادی که زمان نشستن آنها بالا بود، علائم افسردگی آنها به طور متوسط مانند سایرین بهبود پیدا نکرد.»وی خاطرنشان کرد که ارتباط بین نشستن و سلامت روان ثابت نمی‌کند که نشستن باعث افسردگی می‌شود. ممکن است افرادی که افسرده‌تر بودند بیشتر می‌نشستند یا افرادی که بیشتر می‌نشستند افسرده‌تر شوند یا عوامل دیگری نقش داشته باشند.
برچسب ها: سلامت روان نشستن
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها