به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - ۱۴:۱۱
 
۱
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۱۱/۱۴ ساعت ۱۱:۱۹
کد مطلب : ۳۰۶۲۱

شکار مار و سوسمار برای تهیه پیتزا

گروه جامعه: اگرچه قورباغه و سوسمار سال‌هاست که در منوی رستوران‌های ایالت «فلوریدا» آمریکا وجود دارد اما به تازگی مارهای پیتون نیز به درون منوی غذای آمریکایی‌ها خزیده‌اند.
شکار مار و سوسمار برای تهیه پیتزا
به تازگی یک پیتزافروشی در ایالت فلوریدای آمریکا پیتزایی با گوشت پیتون برمه‌ای به مشتریان ارائه می‌دهد. این پیتزا به «پیتزای اورگلیدز» معروف است و این عنوان از پارک ملی فلوریدا گرفته شده که در آن مارها به عنوان گونه‌های مهاجم برای حفاظت از طبیعت شکار می‌شوند. صاحب این پیتزافروشی می‌گوید: مردم همیشه درباره این پیتزا صحبت می‌کنند که نظر برخی از آنها مثبت است و برخی نیز نظر منفی دارند. اما برای ما نظرات منفی مهم نیست چون واقعیت این است که ما می‌توانیم این پیتزا را درست کنیم و خیلی هم خوشمزه است.«مایک» که یک توریست است درباره تجربه خود از خوردن پیتزای پیتون می‌گوید: خوب است اما کمی سفت است. همسر وی نیز اضافه می‌کند: طعم آن شبیه مرغ است اما گوشت سفت‌تری دارد.  ایده طبخ پیتزای پیتون وقتی به ذهن «دانیل» و شریکش «مایک گوکین» رسید که آنها در اخبار تلویزیون گزارشی را از ایجاد مشکلات مارها در پارک ملی «اورگلیدز» مشاهده کردند. در این پیتزا همچنین از سوسیس تمساح و پای قورباغه نیز استفاده می‌شود. این پیتزا با وجود قیمت بالای 45 دلاری، مشتریان خاص خود را دارد.
مرجع : ایسنا