تولید ۳۰ درصدی گوشت قرمز تهران توسط عشایر
9 بهمن 1400 ساعت 12:52
گروه اقتصادی: مدیر امور عشایر استان تهران با تاکید بر اینکه جمعیت عشایر استان تهران در ۴۰ سال گذشته تقریبا ثابت بوده است افزود: ۳۰ درصد گوشت قرمز استان تهران توسط عشایر تولید می شود.به گزارش ایسنا، فرشید ذبیحی در تشریح جمعیتی عشایر استان تهران گفت: ۱۴ هزار و ۳۱۵ نفر از عشایر کشور در استان تهران زندگی میکنند و بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، جمعیت عشایر استان در ۴۰ سال گذشته تا حدودی ثابت بوده و دلیل ثبات جمعیتی عشایر در این استان نیز این است که ظرفیت مراتع جوابگوی جمعیت بیشتر نیست. عشایر استان تهران، قشلاق را در جنوبشرقی استان و در شهرستانهای ورامین و پاکدشت و فصل ییلاق را در ارتفاعات البرز و در شهرستانهای دماوند و فیروزکوه مستقر میشوند.
کد مطلب: 318252