گروه سلامت: متخصصان علوم تغذیهای در یک مطالعه تازه دریافته اند که مصرف منظم گردو با کاهش خطر مرگ و میر مرتبط است.مطالعه انجام گرفته در دانشگاه هاروارد نشان میدهد: مصرف منظم گردو با کاهش خطر مرگ و میر به ویژه بر اثر بیماریهای قلبی و عروقی مرتبط است و میتواند امید به زندگی را در افراد میانسال در مقایسه با افرادی که از این خشکبار مصرف نمیکنند، افزایش دهد.
این بررسی نشان داد که مصرف پنج وعده یا بیشتر گردو در هفته ممکن است بیشترین فایده را در کاهش خطر مرگ و میر و افزایش طول عمر داشته باشد.این متخصصان اظهار داشتند: در این مطالعه مشخص شد که مصرف میزان کمی از گردو در هفته ممکن است به افزایش طول عمر به ویژه در افرادی که کیفیت رژیم غذایی آنها مطلوب نیست، کمک کند.
در این بررسی مشخص شد: مصرف پنج وعده یا بیشتر گردو در هفته با ۱۴ درصد کاهش خطر مرگ، ۲۵ درصد کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی-عروقی و افزایش حدود ۱.۳ سال امید به زندگی همراه است.
هندوستان تایمز، همچنین مصرف دو تا چهار نوبت گردو در هفته میتواند مزایایی برای سلامتی داشته باشد که به گفته محققان با ۱۳ درصد کاهش خطر مرگ و میر و کاهش ۱۴ درصدی مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی همراه است.