کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

مبتلایان به رفلاکس عرق نعناع و نعناع نخورند

8 اسفند 1400 ساعت 18:33


گروه سلامت:یک متخصص طب سنتی با بیان اینکه ترخون سبزی بسیار مفید برای رفع سکسکه است، گفت: نعناع و ترخون اشتها آورهای بسیار خوبی هستند همچنین سبزی نعناع و عرق آن برای مبتلایان به ریفلاکس مضر است.مهراد میرکریمی متخصص طب سنتی درباره خواص برخی سبزی‌ها از دیدگاه طب سنتی اظهار داشت: سبزی‌ها گیاهان دارویی هستند که بر سلامت بدن بسیار تاثیر گذارند. به گفته وی، سبزی ترخون از دیدگاه طب سنتی دارای درجه ۳ گرمی است یعنی میزان گرمی ترخون نسبت به ریحان و نعناع بیشتر است.

 
گرم مزاجان مرزه و ترخون را با احتیاط مصرف کنند
این متخصص طب سنتی عنوان کرد: کسانی که گرم مزاج هستند نباید بیش از اندازه مرزه و ترخون مصرف کنند چرا که درجه گرمی سبزی‌های یاد شده بسیار زیاد است و موجب افزایش گرمی بدن گرم مزاجان می‌شود.میرکریمی ادامه داد: توصیه می‌کنم که گرم مزاجان در کنار مرزه و ترخون از سبزی خرفه نیز استفاده کنند چرا که خرفه سرد و تر است و مصرف آن موجب تعادل گرمی مرزه و ترخون می‌شود.
 
ترخون سبزی بسیار مفید برای رفع سکسکه است
وی افزود: ترخون سبزی بسیار مفید برای رفع سکسکه است چرا که سکسکه به دلیل خوب نجویدن غذا, تند غذا خوردن و آب خوردن یا هر نوع نوشیدنی همراه با غذاست.این متخصص طب سنتی اضافه کرد: نعناع در رفع بیماری‌های گوارشی سبزی بسیار عالی است و خیلی سفارش شده است و شاید معروف‌ترین گیاهی باشد که در عرصه طب سنتی ایران خاصیت زیادی دارد.
 
سبزی نعناع و عرق آن برای مبتلایان به ریفلاکس مضر است
میرکریمی گفت: در مصرف نعناع باید کمی دقت شود چرا که می‌تواند برای برخی از افراد ضرر داشته باشد. مواد موثره نعناع عضلات را از اسپاسم خارج می‌کند و می‌تواند عضلات محل اتصال مری و معده را شل کند و برای کسانی که بیماری ریفلاکس دارند توصیه می‌کنیم از نعناع استفاده نکنند.وی خاطرنشان کرد: نعناع و ترخون اشتهاآورهای بسیار خوبی هستند این درحالی است که تُرُب و تره ضدّ اشتها هستند و پیازچه نیز به اشتها آسیب وارد می‌کند.


کد مطلب: 323583

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/323583/مبتلایان-رفلاکس-عرق-نعناع-نخورند

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir