به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۷ - ۲۰:۵۱
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۰۲ ساعت ۱۳:۱۲
کد مطلب : ۳۲۷۶۸۹

خروج از روسیه یا پذیرش تخریب وجهه

خروج از روسیه یا پذیرش تخریب وجهه
گروه بین الملل: فشارها بر گروهی از شرکت‌های چند ملیتی که با وجود گذشت نزدیک به یک ماه از حمله نظامی به اوکراین حاضر به خروج از روسیه نشده‌اند رو به افزایش است.
ولودیمر زلنسکی، رئیس‌جمهوری اوکراین هفته گذشته در جریان سخنرانی مجازی در کنگره آمریکا از قانونگذاران این کشور خواست تا شرکت‌های آمریکایی را مجبور به ترک روسیه کنند. او در سخنرانی دیگری نیز از شماری از شرکت‌هایی که تاکنون از بازار روسیه خارج نشده‌اند نام برد.رئیس‌جمهوری اوکراین به طور خاص به شرکت چند ملیتی نستله، بانک سوسیته ژنرال، شرکت‌های سامسونگ، ال جی، بایر و سانوفی اشاره کرد.شرکت نستله ضمن دفاع از تصمیم به عدم خروج از روسیه تاکید کرده است که از فعالیت‌هایش در این کشور سودی کسب نمی‌کند. با این حال انتقادها از نستله در شبکه‌های اجتماعی رو به افزایش است و گروهی از مصرف‌کنندگان خواستار تحریم محصولات این شرکت شده‌اند. آنها در فراخوان تحریم خود از نستله و دیگر شرکت‌های حاضر در بازار روسیه به عنوان «اسپانسر ستمگری» یاد می‌کنند.شرکت نستله که بیش از هفت هزار کارمند در روسیه دارد تاکید کرده که سطح فعالیت‌هایش در این کشور را کاهش داده است.شماری از شرکت‌های چندملیتی برای خروج از روسیه در برابر انتخاب دشواری قرار گرفته‌اند زیرا از یک سو بقایشان در بازار روسیه می‌تواند به وجهه آنها در دیگر کشورها ضربه بزند و از سوی دیگر در صورت خروج از روسیه ممکن است دیگر جایگاه کنونی در این کشور را پس از پایان جنگ در اوکراین پیدا نکنند.
معضل کنونی منحصر به نستله نیست و شرکت‌های کوچک‌تر نیز با این چالش روبرو هستند. به عنوان مثال رسانه‌های لهستان چند روز پیش گزارش داده بودند که گروهی از مصرف‌کنندگان در این کشور در نظر دارند شرکتی فرانسوی را که به فعالیت در روسیه ادامه داده است تحریم کنند.

 
برچسب ها: اوکراین
پربيننده‎ترين مطالب و خبرها