کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

توصیه‎‌هایی برای رژیم غذایی در ایام نوروز

10 فروردين 1401 ساعت 11:53


گروه جامعه:یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی بر عدم افراط در مصرف غذا‌های آماده و فرآوری‌شده، میوه‌ها و مغز‌های گیاهی در ایام نوروز تاکید کرد و هشدار داد مصرف این مواد می‌تواند با بیماری‌های قلبی و عروقی همراه باشد. دکتر محمدباقر ملجایی  درباره برنامه رژیم غذایی و مهمترین مواردی که افراد در ایام نوروز در این زمینه باید رعایت کنند، اظهار کرد: مواد غذایی آماده مانند غذا‌هایی که از رستوران‌ها تهیه می‌شود حاوی لایه‌ای از روغن هستند یا عمدتا یک طعم شوری در این غذا‌ها وجود دارد. این روغن و نمک اضافه می‌تواند برای سلامتی خطرناک باشد.
 

وی تاکید کرد: این غذا‌ها می‌تواند برای کودکان خطرناک باشد و ذائقه آن‌ها را به سمت غذا‌های شور و چرب ببرد.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: حتی این مواد می‌تواند برای بزرگسالان با بیماری‌های قلبی و عروقی همراه باشد.ملجایی توصیه کرد: تا حد امکان باید از مصرف غذا‌های آماده اجتناب شود و افراد سعی کنند در مصرف اقلام غذایی حتی میوه‌ها که گیاهی هستند حد تعادل را رعایت کرده و به اندازه و براساس رژیم غذایی‌شان مصرف کنند.

وی درباره دلیل اجتناب از مصرف زیاد میوه‌ها و مغز‌های گیاهی نیز توصیح داد: میوه‌ها انرژی بالایی دارند و مغز‌های گیاهی هم حاوی چربی‌های مفیدی هستند که انرژی بالایی دارند. حتی ممکن است افراد با مصرف میوه‌ها و مغز‌های گیاهی به چاقی برسند.این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: بنابراین در ایام نوروز باید مصرف مواد غذایی به خصوص مواد غذایی آماده و فرآوری شده، انواع شیرینی‌ها، میوه‌ها و همچنین مغز‌های گیاهی در حد اعتدال باشد و مصرف آن‌ها بیش از اندازه نباشد.ملجایی در پایان تاکید کرد: در کنار همه اینها یک فعالیت بدنی بسته به شرایط افراد توصیه می‌شود که می‌تواند از اضافه وزن و چاقی جلوگیری کند.


کد مطلب: 328750

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/328750/توصیه-هایی-رژیم-غذایی-ایام-نوروز

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir