به گزارش ایرنا، ایفای نقش یک جوان یهودی در سریال وفا اولین تجربه تصویری پوریا پورسرخ در تلویزیون بود. بعد از این معرفی که بسیار هم مورد اقبال مخاطبان قرار گرفت، پورسرخ در سریالها و فیلمهای مختلفی در ژانرهای مختلف نقش آفرینی کرد. فرار بزرگ، کیمیا، ایلدا، مسیر انحرافی، پایتخت، رستگاران، روز حسرت و… از جمله سریالهایی است که او در این سالها برای تلویزیون بازی کرده است. این بازیگر پنجمین تجربه بازی در سریالهای نوروزی را با سریال دردسرهای شیرین برای خود رقم زده است و این روزها با ایفای نقش در این سریال مهمان نوروزی مخاطبان تلویزیونی است. با او گفت و گویی داشتهایم که در ادامه میخوانید:
آقای پورسرخ با توجه به اینکه سریال دردسرهای شیرین در باکس نوروزی پخش میشود، در مورد نقشتان در این سریال میفرمائید.
بعد از اینکه دو سال درگیر کرونا بودیم و همه دنیا و ما هم شوکه شدیم، همینطور سریالسازی مناسبتی در سیما به رونق سابق خود برگشته است و ما هم مشغول ضبط این سریال هستیم. سریالی شیرین است مردم آن را دوست خواهند داشت.
حضور در سریالهای نوروزی چقدر برای خودتان جذابیت دارد؟
همیشه به نظرم سریالهای عید مخاطب خودش را دارد و به نظرم این سالها سریالهای خیلی خوبی ساخته شده که خود من بیننده پر و پا قرصشان بودم و برای مثال اگر ایران هم نبودم سریال پایتخت را میدیدم. اما در کل سریالهای عید فرصت خوبی است که بخواهیم با مخاطبمان تجدید دیدار کنیم و ارتباط خوبی با مردم بگیریم.
با توجه به اینکه در نوروز سه سریال دیگر هم همزمان با سریال شما روانه آنتن شده است، چقدر به بازخورد مخاطبان از این سریال امیدوار هستید؟
سریال ما سریال شریفی است و به نظرم کار خوبی خواهد شد. گروهمان بسیار حرفهای هستند و تجربه کاریام میگوید همیشه گروه خوب، خروجی خوبی هم دارد.
این اولین تجربه همکاری شما با گروه سهیل موفق است؟
بله، روزهای ابتدایی که با آقای موفق کارگردان این سریال صحبت کردیم کمی شرایطم برای پیوستن به گروه سخت بود اما آنقدر گروه خوبی جمع کرد که هر روزی که گذشت از حضورم در این گروه خوشحالتر شدم.
با توجه به اینکه در این سالها نقشهای متفاوتی را بازی کردید، در «دردسرهای شیرین» هم مخاطب این تفاوت را میبیند؟
درست است که اسم کار ما برای عید است و در این مناسبت پخش شده اما به آن معنا کار کمدی نیست. در واقع کاری است اجتماعی و خانوادگی و امیدوارم کار خوبی شود.
چقدر دوست دارید تا در کارهای کمدی حضور داشته باشید؟ اصولا حضور در کارهای کمدی جزو دغدغههایتان هست؟
تقریبا باید بگویم کار کمدیای نیست که بیاید و من آن را نبینم. خیلی هم خوش خنده و شوخ طبع هستم. حتی اگر طناز هم نباشم اما از طنازی افراد لذت میبرم و در کنار فیلمهای ایرانی کمدی، فیلمهای خارجی کمدی را هم میبینم و با اینکه معتقدم خیلی فرهنگشان با فرهنگ ما یکی نیست و شاید برایمان خنده دار هم نباشد، اما از طنازیشان لذت میبرم. در کل باید بگویم از طرفداران این ژانر هستم.
موضوع اصلی این سریال درباره کارآفرینی است. با توجه به افزایش کارآفرینی در سطح کشور فکر میکنید چقدر این سریال بتواند در این زمینه موفق عمل کند؟
به نظرم هر چه که ما در موردش صحبت میکنیم باید بسترش آماده شود. برای مثال میگویند فرزند آوری خوب است و ظرف چند هفته میبینیم که شیرخشک نایاب میشود! یا اگر هست گران قیمت است یا در مورد دارو همینطور. به نظرم با سریالسازی اتفاق ویژهای در مورد این طور مسائل نمیافتد. فرهنگسازی یک بحث است، آماده کردن بستر یک بحث دیگر. اگر ما ۲۴ساعته هم برای کارآفرینی سریال بسازیم اما ببینیم افرادی که ارزهای ۴۲۰۰ تومانی به آنها تعلق گرفته و لیستهایشان هم اعلام شده همچنان حضور دارند و فعالند فایدهای ندارد! خروجیاش میشود اینکه میگویند ارز را بردارید چون فساد ایجاد کرده است و جالب این است که مصرف کنندهای که قرار است از این افزایش قیمت سود کند، لطمه میخورد و فردی که رانتی ایجاد کرده دارد همچنان به کارش ادامه میدهد.
شما که مخاطب تلویزیون هم هستید، فکر میکنید سریالهای تلویزیون رونق سابق را دارند؟
بالاخره نمیشود شما بیشتر از هر چه سخت گیری داشته باشید. الان وی او دیها رقابت خوبی ایجاد کردهاند و این خیلی خوب است. شبیه هر اتفاق دیگری باید بازیگر خودش را در این رقابت قویتر کند نه اینکه دست و پایش را ببندد، تلویزیون همیشه مخاطب خودش را دارد یک روز کمتر و یک روز بیشتر، اما از بین نمیرود. من خودم مخاطب سریالهای تلویزیونی هستم و معتقدم تلویزیون باید تجدید نظری در رفتار برخی از تهیه کنندههایش داشته باشد. وضعیت طوری شده که یکسری از بازیگرهای خوب این روزها کمتر کار میکنند. مصاحبهای از آقای مجید مظفری خواندم و این خیلی بد است که در آن مصاحبه گفتند دو سال است که دنبال پولشان هستند و هنوز تلویزیون با ایشان تسویه نکرده است. تعدادی بازیگر داریم که خداراشکر دستمزد بالایی دارند و هم تریبونی دارند که هر از گاهی در آن حرف بزنند، اما بقیه اجتماع بازیگران را که نگاه میکنید اینطور نیست و خیلیهایشان درگیر زندگی روزمرهشان هستند و برای همین روزمرگیهایشان هم نیاز مالی دارند و به نظرم تلویزیون باید روی تهیه کنندههایش رصد بیشتری کند چون آنها رابط بین بازیگران و تلویزیون هستند.
درست است که بخشی از بیرونقی سریالهای تلویزیونی به موضوع مالی برمی گردد، اما بخش دیگری از آن فیلم نامه است.
بله، من هم میگویم وقتی دست و پای یک فرد را ببندید و بعد به او بگویید بیا مسابقه دو و میدانی بده شرایط خیلی فرق میکند.
تا به حال چه نقشی دوست داشتید بازی کنید اما پیشنهاد نشده باشد؟
دوست دارم نقش پوریای ولی را بازی کنم. ان شاء الله که چنین نقشی به من پیشنهاد شود. البته شنیدم که یک بار قرار بوده کاری درباره این شخصیت تاریخی بسازند اما متوقف شده است. تلویزیون نسبت به مشاهیر و مفاخر ایرانی کم لطفی کرده و امیدوارم در سال آینده بیشتر به این سمت برویم.
غیر از بازی در دردسرهای شیرین، مشغول بازی در کار دیگری هستید؟
عادت به انجام دو کار همزمان ندارم اما بعد از پایان بازیم در این سریال، مشغول بازی در سریالی برای شبکه خانگی میشوم. بنابراین گزارش، سریال دردسرهای شیرین، به کارگردانی سهیل موفق و تهیهکنندگی سید علی اکبر محمودی مهریزی هر شب از شبکه پنج سیما پخش میشود.
مریم مومن، پوریا پورسرخ، رضا توکلی، رسول توکلی، پوراندخت مهیمن، مرتضی کاظمی، سهیل قاصدی، فهیمه سلیمانی، ژیلا دایی از بازیگران این سریال هستند. این سریال، داستانی اجتماعی با رگههایی کمدی دارد و پوریا پورسرخ و مریم مومن در آن ایفاگر زوجی هستند که در زندگی با چالشهایی جدی روبرو میشوند. در کشاکش این چالشها، حوادث و اتفاقاتی دیگر برای آنان رخ میدهد که گاه زمین میخورند و گاه بر میخیزند، اما کسی نمیداند سرنوشت برای آنان چه رقم زده. .