به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۹ - ۲۳:۵۷
 
۱۶
تاریخ انتشار : ۱۳۹۲/۱۲/۰۱ ساعت ۱۶:۴۰
کد مطلب : ۳۳۰۲۱

روزنامه «آسمان»، ​نيامده توقیف شد

گروه سياسي: روزنامه «آسمان» که 14 بهمن‌ماه از هیأت نظارت بر مطبوعات مجوز انتشار دریافت کرده بود، توقیف شد.
روزنامه «آسمان»، ​نيامده  توقیف شد
 ايسنا گزارش داد، هفته‌نامه تحلیلی-خبری آسمان درخواست خود را برای تغییر وضعیت به هیأت نظارت بر مطبوعات تسلیم کرده بود که در 14 بهمن‌ماه با این درخواست موافقت شد و این روزنامه انتشار خود را از 26 بهمن‌ماه آغاز کرد اما درست هفت روز پس از انتشار، این روزنامه به علت انتشار مطلبی درباره قصاص در شماره چهارم خود توقیف شد. علاءالدین ظهوریان - دبیر هیأت نظارت بر مطبوعات - در این باره بیان کرد: هیأت نظارت بر مطبوعات درباره روزنامه «آسمان» جلسه تشکیل نداده و به وضعیت این روزنامه در روز دوشنبه رسیدگی می‌شود، بنابراین ممکن است روزنامه «آسمان» ‌از سوی نهاد دیگری توقیف شده باشد. بنا بر اطلاعات به‌دست آمده، گویا روزنامه «آسمان» توسط شعبه 11 دادسرای رسانه توقیف شده است.

سخنان مدیرمسئول «آسمان» پیش از حضور در دادسرای رسانه

مدیرمسئول روزنامه «آسمان» در پی اتفاقی که برای این روزنامه پیش آمده، در تاریخ پنج‌شنبه (اول اسفندماه) از طرف رئیس دادسرای رسانه احضار شد. عباس بزرگمهر با اعلام این خبر درباره موضوعی که برای روزنامه «آسمان» حادث شده است، توضیح داد: روز سه‌شنبه 29 بهمن‌ماه در روزنامه آسمان مطلبی منتشر شد که در آن استادان و دانشجویان دهه 60 یادی از همان ایام کرده بودند و خاطرات خود را درباره دهه 60 گفته بودند. در همین میان دکتر هرمیداس باوند درباره بیانیه‌ای که در آن زمان درباره قصاص مطرح شده بود، خاطره‌ای گفته بود. عنوان این بیانیه، قصاص «غیرانسانی» بود که همین پسوند غیرانسانی مسئله‌ساز شد.

او ادامه داد: من در نسخه‌ای که برای چاپخانه قرار بود فرستاده شود، این پسوند را حذف کردم اما متأسفانه بخش فنی روزنامه سهوا نسخه اصلاح‌نشده را برای چاپخانه فرستاده بود. با توجه به اینکه روزنامه ما شماره‌های ابتدایی خود را منتشر می‌کند و امکانات فنی کمی داریم، چنین اشتباهی ممکن است که اتفاق بیافتد.بزرگمهر با بیان اینکه ما خودمان پس از چاپ و توزیع روزنامه متوجه چنین اتفاقی شدیم، تصریح کرد: اولین خبر را در این‌باره، یکی از خبرگزاری‌ها منتشر کرد که من در تماس با آن خبرگزاری ماجرا را توضیح دادم. اما متأسفانه رسانه‌های دیگر نیز به این موضوع دامن زدند و موضع گرفتند. برخی، از این اتفاق به عنوان یک بُل سیاسی برای حذف رقیب استفاده کردند. این در حالی است که من به‌عنوان مدیرمسئول روزنامه آسمان، در همان زمان که چنین بیانیه‌ای منتشر شد، جزو مخالفان این عقیده بودم.

مدیرمسئول این روزنامه تازه منتشرشده درباره موضع‌گیری برخی افراد تصریح کرد: آقای کوشکی در این زمینه موضع گرفته‌اند و به روزنامه آسمان‌ و سردبیر آن حمله کرده‌اند. این در حالی است که اگر آقای کوشکی جبهه رفته است، من در خط مقدم جنگیده‌ام. اگر او جنگیده است، من شیمیایی جبهه هستم که حتی به دنبال دریافت کارت جانبازی نیز نرفته‌ام. آقایان طوری رفتار می‌کنند که گویی آن‌ها امامزاده هستند و ما بچه یزید. عباس بزرگمهر درباره جزئیات احضار خود به دادسرای رسانه نیز گفت: ساعت 12 و 15 دقیقه ظهر روز پنجشنبه که من در خارج از شهر تهران بودم، مدیر دادسرای رسانه با من تماس گرفت و گفت برای ارائه توضیح به دادسرای رسانه بیایید. من با توجه به اینکه فاصله زیادی با شهر داشتم، درخواست کردم که این قرار به روز شنبه صبح موکول شود اما نپذیرفتند و من در حال حاضر در حال رفتن به دادسرای رسانه برای ارایه توضیحات هستم.