به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۹ - ۲۳:۵۷
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۱/۲۴ ساعت ۰۹:۰۸
کد مطلب : ۳۳۱۱۱۳

اثرات شگفت‌انگیز میوه پرطرفدار بر بدن و سلامتی

اثرات شگفت‌انگیز میوه پرطرفدار بر بدن و سلامتی
گروه سلامت: برخی افراد موز زرد مایل به سبز را می‌پسندند؛ برخی طعم شیرین موزی که لکه‌های قهوه‌ای دارد را دوست دارند.اما تنها طعم این موزها با هم متفاوت نیست، بلکه اثرهای متفاوتی بر بدن و سلامتی می‌گذارند.

موز سبز
موز نارس و سبز، ۲۰ برابر موز رسیده دارای نشاسته مقاوم است. این یعنی، موز نارس برای ثابت کردن سطح قند خون مفید است و همچنین باکتری «مفید» در روده بزرگ می‌سازد؛ موجب بالا رفتن آنزیم‌های هضم غذا و جذب ویتامین می‌شود.

موز زرد
هر چقدر موز رسیده‌تر باشد، نشاسته موجود در آن بیشتر به قند تبدیل می‌شود. از این رو، موز زرد برای بالا بردن سطح انرژی ورزشکاران مفید است، هضم آنها راحت‌تر است و برعکس موز سبز ایجاد نفخ نمی‌کند.اما هرچه موز رسیده‌تر شود ریزمغذی‌های آن از جمله ویتامین‌های ب، آ، ث، و مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، منگنز و پتاسیم خود را از دست می‌دهد.

 موز زرد با خال‌های قهوه‌ای
خال‌های قهوه‌ای نشانگر سطح بالاتر قند در موز است. با این حال، موزی که کاملا رسیده باشد نوعی ماده به نام «فاکتور نکروز تومور» تولید می‌کند که ایمنی بدن را در برابر سرطان بالا می‌برد.

موز قهوه‌ای
موز گاز اتیلن تولید می‌کند که موجب قهوه‌ای شدن و تغییر بافت آن می‌شود.موزی که بیش از حد رسیده باشد مقدار زیادی از نشاسته‌اش را به قند تبدیل کرده که البته اگر جایگزین شکر شود، به مراتب برای بدن مفیدتر است.
برچسب ها: موز
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها