به روز شده در ۱۴۰۳/۰۹/۰۶ - ۲۱:۲۳
 
۰
تاریخ انتشار : ۱۴۰۱/۰۲/۰۴ ساعت ۰۸:۵۰
کد مطلب : ۳۳۳۰۳۴

چت خصوصی ایلان ماسک و بیل گیتس فاش شد

چت خصوصی ایلان ماسک و بیل گیتس فاش شد
گروه فناوری: افشای چت‌‌های بین ایلان ماسک و بیل گیتس، دو تن از میلیاردرهای معروف حوزه‌ی فناوری، خبرساز شده است. این چت‌ها در حالی فاش شده‌اند که پیش‌تر گزارش‌هایی از تنش بین ماسک و گیتس شنیده بودیم.
ایلان ماسک که درحال‌حاضر ثروتمندترین فرد دنیا است تاکنون بارها با توییت‌هایش درباره‌ی چیزهای مختلف اظهارنظر کرده و خبرساز شده است. این میلیاردر آمریکایی که با جدیت به‌دنبال تصاحب توییتر است نشان داده که با یک توییت می‌تواند به تیتر یک خبرگزاری‌ها تبدیل شود.

انتشار اسکرین‌شات چت‌های بین ایلان ماسک و بیل گیتس، دیگر میلیاردر معروف دنیای فناوری، به‌تازگی جنجال به پا کرده است. فردی با نام کاربری Whole Mars Catalogue در توییتر به اسکرین‌شات چت ماسک و گیتس دسترسی پیدا کرده است.

این کاربر می‌گوید که هم‌بنیان‌گذار ۶۶ ساله‌ی مایکروسافت سراغ مدیرعامل تسلا و اسپیس ایکس رفته تا با او درباره‌ی تغییرات اقلیمی گفت‌و‌گو کند. ایلان ماسک در جواب، از بیل گیتس درباره‌ی پوزیشن شورت نیم میلیارد دلاری در تسلا پرس‌و‌جو کرده است. در ادامه بیل گیتس گفته این پوزیشن شورت را هنوز نبسته و ایلان ماسک در واکنش به این موضوع درخواست بیل گیتس را نپذیرفته است.حساب کاربری Whole Mars Catalogue در انتها گفت که مطمئن نیست این مکالمه واقعی باشد، اما ایلان ماسک صحت چت‌ها را تأیید کرد.
 
در توییتی دیگر، حساب کاریری Whole Mars Catalogue ایلان ماسک را تگ کرد تا صحت مکالمه را جویا شود. مدیرعامل اسپیس ایکس صحت این چت‌ها را تأیید کرد و گفت او اسکرین‌شات‌ها را با نیویورک تایمز در میان نگذاشته؛ همچنین ایلان ماسک می‌گوید این رسانه احتمالاً «ازطریق دوستانِ دوستانش» به مکالمات دسترسی پیدا کرده است.

ایلان ماسک می‌گوید از چند نفر از اعضای TED شنیده که بیل گیتس همچنان پوزیشن شورتی به ارزش نیم میلیارد دلار در تسلا دارد و این موضوع سِری نبوده است.آن‌طور که Times of India می‌نویسد در اوایل سال ۲۰۲۱ گزارش‌هایی مبنی‌بر تنش در بین ایلان ماسک و بیل گیتس منتشر شد و پوزیشن شورت هم‌بنیان‌گذار مایکروسافت در شرکت تسلا در مرکز توجه قرار گرفت. در گذشته بیل گیتس خودروهای برقی نظیر Tesla Semi را کم‌اهمیت جلوه داده بود.

در بازارهای مالی، فروش اوراق بهادار با قیمتی مشخص بدون دراختیار داشتنش و بازخرید آن با قیمتی پایین‌تر به تکنیک شورتینگ معروف است. به این تکنیک، فروش استقراضی هم گفته می‌شود. این اقدام معمولاً با هدف کسب سود انجام می‌گیرد.
نام شما

آدرس ايميل شما
توجه: نظرات حاوی توهين، افترا، اتهام و ... به اشخاص حقيقی و حقوقی، و نظرات شعارگونه «مرگ، درود و مشابه آنها»، و همچنين نظرات طولانی تر از 500 حرف، به هيچ وجه منتشر نخواهند شد.
نظر شما *

پربيننده‎ترين مطالب و خبرها