گروه سیاسی: روزنامه ایران، ارگان مطبوعاتی دولت برای دورانی که نه توییتر بود، نه اینستاگرام، نه تلگرام دلتنگ شد!این روزنامه نوشت: یکی از مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارد و باعث شده تا آرامش فضای جامعه برهم بریزد، کثرت رسانههای عمدتاً غیررسمی و غیرمرجع است که در داخل کشور عمدتاً از سوی مخالفان جمهوری اسلامی و در خارج از کشور توسط جریانهای رسانهای معاند نمایندگی میشود.
قبل از گسترش رسانه و ابزارهای رسانهای و پیامرسانهای اجتماعی چون توئیتر و اینستاگرام و تلگرام و... در ایران، نوعی رویکرد متمرکز، یکجانبه و بالا به پایین در باب انتشار اطلاعات وجود داشت و مردم به روایتهای نهادهای اجرایی و رسانه حاکم در کشور یعنی صداوسیما کفایت میکردند و مخاطبان برای دانستن جزئیات هر پدیده اجتماعی و سیاسی و... باید به انتظار رسانه ملی و گزارشهای تصویری تلویزیون میماندند.
مخاطب باید بداند که رسانههای اجتماعی هرقدر هم که در نشر اخبار موفق باشند و یا بازدیدکننده و دنبالکننده بالایی داشته باشند، باز هم از اعتبار اصلی برخوردار نیستند و تنها در همان جامعه محدود مخاطب و اخبار باید مورد توجه قرار گیرند.
باید توجه داشت که هدف عمده رسانههای اجتماعی جذب هرچه بیشتر دنبال کننده است؛ آنها برای اینکه طرفداران زیادی را با خود همراه کنند، اقدام به انتشار مطالبی میکنند که خوشایند افراد باشد؛ نه ضرورتاً اخباری که واقعیت دارند.