کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

تحمل تورم کُشنده با تابلوی دیواری و قابلمه!

30 خرداد 1401 ساعت 8:51


گروه اقتصادی: روزنامه همشهری در گزارشی عجیب به راهکارهای ایجاد فضای شاد مفرح برای خانورهای ایرانی در شرایط سخت اقتصادی پرداخته و نوشته است که با ساده‌ترین و کم هزینه‌ترین کارها می‌توان چند ساعت حال خوب برای خانواده خلق کرد!

سختی‌ها و فشار زندگی همیشه هست‌؛ گاهی روزها کمتر، ‌گاهی روزها بیشتر. ما هم یادگرفته‌ایم با آنها کنار بیاییم، همراهشان زندگی کنیم، ‌بعضی وقت‌ها آنها را نادیده بگیریم و حتی در میان آنها خوش باشیم. آنها که توکل یا توان روحی قوی‌تری دارند یا سعی می‌کنند آن را ارتقا دهند در این گیرودار شلوغی‌ها و فشارهای زندگی، روزها و لحظات بهتری را تجربه می‌کنند و راحت‌تر بحران‌های شکل گرفته را مدیریت کرده و پشت سر می‌گذارند. داشتن حال خوب، همیشه نیازمند صرف هزینه نیست، با اندکی خلاقیت هم می‌توان حال خوب جمعی و خانوادگی خلق کرد و حتی برای ساعاتی آرام‌تر و بی‌دغدغه‌تر بود.

 افزایش قیمت‌ها اجازه برگزاری مهمانی را به بسیاری از خانواده‌ها نمی‌دهد. از دید و بازدیدها کاسته شده و صله رحم کمرنگ شده که خودش آسیب بزرگی است. اما نباید دورهمی‌های حال خوب‌کن را فدای افزایش هزینه‌ها کنیم. از طرفی هم قرار نیست بار سنگین هزینه‌های مهمانی را بر دوش یک خانواده انداخت. چاره این شرایط، ‌برگزاری دورهمی و مهمانی به شیوه‌ای است که هر خانواده با قابلمه غذای خودش حاضر شود. حالا هم که تابستان از راه رسیده و می‌توان این نوع دورهمی را در بیرون از خانه و بوستان‌ها برگزار کرد تا فضای مناسب‌تری برای بازی کودکان فراهم شود.

 برای ادامه‌یافتن این قرارها بهتر است از تجملات و خرج‌های اضافه نیز پرهیز شود. معمولا در این نوع دورهمی یک نفر مدیریت کار را به‌دست می‌گیرد تا هماهنگی لازم برای غذاها و خوراکی‌های مهمانی انجام شود. به‌عنوان مثال می‌توانید با این هماهنگی‌ها از بردن غذاهای مشابه جلوگیری کنید، ‌با این کار در نهایت با سفره یا یک میز از انواع مختلف غذا یا خوراکی مواجه خواهید شد که زحمت و هزینه تهیه آنها بر دوش یک خانواده نیفتاده است. این شیوه دورهمی با نام

«پات لاک» سال‌هاست در کشورهای اروپایی و به‌ویژه میان دانشجویان دانشگاه‌های چند‌ملیتی رواج دارد و دانشجویان معمولا از این فرصت برای معرفی غذای ملی کشورشان هم استفاده می‌کنند. برخی افراد برای ایجاد تغییر در حال و هوایشان تعدادی از وسایل خانه را نو می‌کنند. اگر از این راهکار پرخرج که نوعی عادت ناپسند و اسراف است بگذریم، از ایده جا‌به‌جایی وسایل می‌توان برای ایجاد تغییر در شرایط روحی بهره گرفت. با کمی جا به جایی و تغییر چیدمان همان اسباب و وسایل موجود، ‌حال و هوای جدید و تازه‌ای در روح خانه جاری شده و حال ما بهتر خواهد شد.

 لازم نیست این جا‌به‌جایی حتما منجر به تغییر مکان وسایل سنگین خانه شود، ‌می‌توان به وسایل تزئینی یا کاربردی کوچک هم اکتفا کرد. مثلا رومیزی همیشگی را جمع کرده و یک رومیزی کنار گذاشته‌شده را روی میز قرار دهید. پرده‌های باز را با یک روبان از وسط جمع کنید، جای تابلوها را تغییر دهید، ‌در میان قفسه کتاب‌ها یک شمع، ‌گلدان کوچک یا قاب عکس قرار دهید. ظروف دم‌دستی آشپزخانه را مدتی کنار گذاشته و از ظروف قدیمی ‌که در کابینت قرار داده‌اید استفاده کنید. دکورهای شلوغ خانه را خلوت کنید.

 آوردن نشانه‌هایی از طبیعت در فضای خانه نیز تأثیر مثبتی دارد. اگر امکان تهیه گلدان و گیاه آپارتمانی ندارید یا فضای مناسب برای قرار‌دادن آنها در خانه وجود ندارد، ازدوستانتان بخواهید قلمه کوچکی از گل‌‌هایشان  را به شما بدهند، آنها را در بطری‌های شیشه‌ای یکدست و منظم گذاشته و در نقطه‌ای با دید مناسب قرار دهید. ‌با این کارهای کوچک و بدون هزینه، حال و هوایتان تغییر خواهد کرد.


کد مطلب: 342817

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/342817/تحمل-تورم-ک-شنده-تابلوی-دیواری-قابلمه

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir