قهوه و کاهش خطر مرگومیر
3 تير 1401 ساعت 14:19
گروه علمی: محققان در بررسیهای خود روی ۱۷۰هزار داوطلب به مدت ۷ سال دریافتند، قهوه چه با شکر مصرف شود چه به آن شیرینکنندههای مصنوعی زده شود یا بدون شکر باشد، میتواند از خطر مرگومیر بکاهد.قهوه، یکی از نوشیدنیهای محبوب افراد بسیاری است که مفید یا مضر بودن آن مورد بحثوگفتگو محققان بسیاری است. اما اخیرا محققان در بررسیهایی که انجام دادند به این نتیجه رسیدند، قهوه از خطر مرگومیر زودهنگام میکاهد.
نادیا زکالوند: بسیاری از مردم دوست دارند روز خود را با نوشیدن قهوه آغاز کنند. نوشیدن قهوه با جنبههای مختلف فرهنگی و تعاملات اجتماعی مرتبط است. اما بررسیها نشان داده، این نوشیدنی برای سلامتی هم فواید متعددی دارد.بنابر تحقیقات، مصرف قهوه یک تا ۴ فنجان (حداکثر۴۰۰ میلیگرم) در روز، نهتنها ضرری به بدن نمیرساند، بلکه مفید هم هست. قهوه خطر ابتلا به دیابت نوع۲ و چاقی را کم میکند. همچنین مصرف قهوه موجب کاهش خطر انواع خاصی از سرطانها و در نتیجه نرخ مرگومیر است. با اینحال محققان برای چندمین بار بررسی کردند که قهوه چه اثراتی روی بدن میگذارد.
کد مطلب: 343483