راههایی برای کاهش خطر عفونت گوش
17 تير 1401 ساعت 9:31
گروه علمی: عفونت گوش میتواند دردناک و مختلکننده باشد. به ویژه برای افرادی که مکررا دچار آن میشوند، یا برای والدینی که فرزندانشان مستعد ابتلا به آن هستند، خستهکننده است.همیشه نمیتوان از عفونت گوش جلوگیری کرد، اما راههایی برای کاهش خطر وجود دارد.
راههایی برای کاهش خطر عفونت گوش در بزرگسالان
۱- اجتناب از دود سیگار: سیگار را ترک کنید و از قرار گرفتن در معرض دود سیگار اجتناب کنید.
۲- کنترل آلرژی: با پزشک در مورد شناسایی و مدیریت آلرژی خود صحبت کنید.
۳- بهداشت را رعایت کنید: دستهای خود را مرتباً با صابون و آب گرم بشویید و اقدامات لازم را برای جلوگیری از سرماخوردگی و سایر عفونتهای تنفسی انجام دهید.
۴- واکسینه شوید: مطمئن شوید که همه واکسنهای شما به روز هستند.
۵- گوشها را تمیز و خشک نگه دارید: به طور مرتب جرم گوش اضافی را تمیز کنید و بعد از شنا و دوش گرفتن گوشها را خشک کنید.
راههایی برای کاهش خطر عفونت گوش در نوزادان و کودکان
۱- شیردهی: شیردهی حداقل برای سال اول میتواند به کاهش عفونت گوش در پنج سال اول کودک کمک کند.
۲- اجتناب از دود سیگار: در اطراف کودکان سیگار نکشید.
۳- واکسیناسیون: مطمئن شوید که فرزندتان در مورد واکسیناسیون، از جمله واکسن سالانه آنفولانزا برای کودکان شش ماهه و بزرگتر، به روز است.
۴- تغذیه با شیشه در زاویه عمودی: اگر با شیشه شیر میخورد، نوزاد را در وضعیتی تغذیه کنید که سر او بالاتر از معده قرار گیرد تا از ریختن مایعاتی مانند شیر خشک در شیپور استاش جلوگیری شود.
۵- بهداشت را رعایت کنید: دستهای خود و کودکتان را به طور مرتب با صابون و آب گرم بشویید. عادات بهداشتی را به کودک خود آموزش دهید.
۶- از افراد بیمار دوری کنید: فرزندتان را از دیگرانی که بیمار هستند دور نگه دارید. اگر آنها در مهدکودک باشند، همیشه این امکان وجود ندارد.
۷- مراقب تنفس دهانی یا خروپف باشید: خروپف مکرر یا تنفس دهانی ممکن است نشاندهنده بزرگ شدن لوزه سوم باشد که میتواند به عفونت گوش کمک کند.
۸- استفاده از پستانک را برای کودکان بالای ۱۲ ماه متوقف کنید: استفاده از پستانک با افزایش خطر عفونت گوش همراه است.
برخی از علائم عفونت گوش
برخی از علائم عفونت گوش در بزرگسالان شامل درد گوش، تب، شنوایی ضعیف، احساس پری گوش و تخلیه مایع از گوش است. بیشتر عفونتهای گوش طی چند روز خود به خود از بین میروند، اما در برخی موارد ممکن است نیاز به آنتیبیوتیک باشد.عفونت گوش معمولا در عرض چند روز، با یا بدون آنتی بیوتیک بهبود مییابد، اما مایع گوش میانی ممکن است شش هفته یا بیشتر طول بکشد.
کد مطلب: 345830