کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

خوراکی‌های گرم عوارض کرونا را تشدید می‌کند

21 تير 1401 ساعت 12:59


گروه سلامت:یک متخصص طب سنتی گفت: در فصل گرم سال مصرف نوشیدنی های خنک، میوه و سبزیجات تازه توصیه می شود.علیرضا یارقلی در مورد نوشیدنی‌هایی که در فصل گرم سال باید مصرف شود، اظهار داشت: در فصل گرم و خشک سال هستیم و باید نوشیدنی‌های خنک و مرطوب استفاده کنیم.

وی افزود: نوشیدنی‌های سکنجبین و ماءالشعیر طبی در تابستان توصیه می‌شود و آب میوه‌ها نیز می‌توانند کمک کننده باشند، البته تمامی این نوشیدنی‌ها باز به میزان مشخص باید مصرف شود و نباید زیاده روی کنیم چون یکی از عوارض فصل گرم و خشک این است که معده را سرد می‌کنیم.این متخصص طب سنتی به افزایش آمار مبتلایان کرونا اشاره و توصیه کرد در این ایام که کرونا به شدت در حال افزایش است گرمی جات بیش از حد و سیاه دانه استفاده نکنیم. همچنین مصرف بی رویه زنجبیل و دارچین می‌تواند عوارض داشته باشد و علائم ما را بدتر کند به همین دلیل بهترین توصیه این فصل نوشیدنی‌های خنک است.

خوراکی‌های مفید در فصل تابستان
یارقلی گفت: در فصل تابستان مصرف میوه و سبزیجاتی مانند شاه توت، سیب گلاب، آلبالو، هندوانه، لیموترش تازه، کاهو، خیار، گشنیز، اسفناج، لبنیات مانند دوغ، ماست، پنیر و عرقیجات خنک مانند کاسنی، خرفه، بیدمشک و… توصیه می‌شود.

وی در خصوص غذاهای مفید فصل گرم نیز افزود: غذاهای پختنی آب پز حاوی کدو سبز، آلو، اسفناج، سبزیجات تازه و چاشنی‌های ترش مانند آبغوره، آب لیمو، تمر هندی، رب به، رب انار، آب دوغ خیار، گوشت‌های سفید مانند مرغ و ماهی آب پز یا کلم سرخ شده، سالاد، کاهو، شربت زرشک، انار، آب لیمو، آلبالو، ریواس، سکنجبین و به لیمو نیز توصیه می‌شود.


کد مطلب: 346694

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/346694/خوراکی-های-گرم-عوارض-کرونا-تشدید-می-کند

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir