گروه علمی:مصرف بیش از حد آب، سبب مختل شدن تعادل الکترولیت در بدن می شود و در نتیجه درد و ضعف عضلانی را به دنبال خواهد داشت.گرمای هوا، تعریق زیاد و آفتاب در فصل تابستان، باعث میشود ما در طول روز به صورت مداوم تشنه شویم و برای رفع تشنگی آب بنوشیم. معمولا در همه مقالات علمی به فواید آب پرداخته شده و در کمتر جایی صحبت از مضرات نوشیدن آب زیاد شده است.شما باید سعی کنید همیشه در نوشیدن آب تعادل داشته باشید. در ادامه به بررسی این نکات میپردازیم.
۱- بروز سردرد
کم آبی و پرآبی بدن هر دو میتواند باعث سردرد شود. وقتی بیش از حد آب بنوشید، سلول های شما متورم و بزرگ تر میشود. سلول های مغز شما هم تحت تاثیر قرار می گیرد و مغز شما شروع به ایجاد فشار به جمجمه کرده و در نتیجه سردرد مداوم را تجربه میکنید.
۲- ایجاد کردن احساس تهوع
وجود آب زیاد در بدن باعث عملکرد درست نداشتن کلیه ها میشود، این بدان معنی است که کلیه ها خسته خواهند شد و از بیرون ریختن آب از بدن جلوگیری میکنند در نتیجه این اختلال منجر به احساس تهوع و استفراغ می شود.
۳- ضعیف شدن ماهیچه ها
مصرف بیش از حد آب، سبب مختل شدن تعادل الکترولیت در بدن می شود و در نتیجه درد و ضعف عضلانی را به دنبال خواهد داشت.
۴- بروز خستگی
زمانی که کلیه ها به طور مداوم برای دفع آب اضافی کار می کنند بدن شما دچار استرس می شود و احساس خستگی و کرختی خواهید کرد.
۵- بالا رفتن ضربان قلب
قلب پمپاژ خون را انجام می دهد. زمانی که بیش از حد آب مصرف می کنید، حجم خون در بدن شما افزایش می یابد و افزایش حجم خون فشار غیر ضروری روی رگ های خونی و قلب وارد می کند ودر نتیجه ضربان شما افزایش خواهد یافت.
۶- ایجاد مشکلات کبدی
مشکلات کبدی تنها ناشی از نوشیدن بیش از حد آب نیست بلکه با نوشیدن بیش از حد آب همراه با آهن در این عضو اتفاق می افتد. آهن اضافه موجب مشکلات جدی مربوط به کبد میشود.