تهدیدهای نظامی روسیه تبلیغاتی است
31 تير 1401 ساعت 10:05
گروه بین الملل: وزیر خارجه آلمان به اظهارات وزیر خارجه روسیه مبنی بر حمله به مناطق بیشتری در اوکراین واکنش تندی نشان داد. سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه پیشتر به رسانههای این کشور گفته بود که عملیات نظامی روسیه باید در آینده به اهدافی در غرب اوکراین گسترش یابد. لاوروف هشدار داده است، اگر غرب به ارسال سلاح به اوکراین ادامه دهد، اهداف جغرافیایی این کشور از محدوده کنونی فراتر خواهند رفت. او همچنین احتمال مذاکرات صلح در آینده نزدیک را رد کرده است.
آنالنا بربوک با اشاره به این مواضع گفت: «روسیه هر بار از استدلال متفاوتی استفاده میکند. این بار بهانه حمایت نظامی (غرب) است. اما آنها در گذشته به کییف و سایر مناطق اوکراین حمله کردهاند، بنابراین این فقط یک تبلیغات جدید از سوی روسیه است.»
بربوک در مقابل قول حمایتهای بیشتر آلمان از اوکراین را داد و گفت برلین در حال بررسی انواع کمکها است؛ حمایتهای پزشکی، تحقیقاتی، کمک به پناهجویان یا مینزدایی شهرها. او همچنین گفت آلمان در حال بررسی ارائه کمکهای مالی بیشتر به اوکراین است.وزیر خارجه آلمان در حال حاضر در چارچوب یک سفر تابستانی ده روزه در حال بازدید از برخی مناطق کشور است. او قصد دارد در این سفر که با هشتگ "زندگی امن" (SicherLeben) در شبکههای اجتماعی پوشش داده میشود، با شهروندان درباره استراتژی امنیت ملی که در حال برنامه ریزی آن است، گفتوگو کند.
بربوک از ماه مارس سال جاری در حال برنامهریزی در این زمینه بوده است. دولت فدرال آلمان میخواهد در همین رابطه مناسبات این کشور با چین را مجددا تنظیم کند. وزیر خارجه آلمان در این باره به دویچه وله گفت: «هدف، بازنگری در وابستگی اقتصادی در برخی زمینهها است - به عنوان مثال در مورد خودروهای برقی. اگر ما واقعاً برای دستیابی به اهداف اقلیمی خود نیازمند خودروهای برقی هستیم، مطمئناً به باتری هم نیاز داریم.»
به گفته بربوک آلمان و اروپا برای تأمین تمامی موادی که به منظور ساختن باتری خودروهای برقی لازم است، ۹۸ درصد وابستگی دارند. او تاکید کرد که آلمان از نزدیک با شرکای اروپایی خود و کمیسیون اتحادیه اروپا مشغول هماهنگی در این زمینه است و کمیسیون به صراحت اعلام کرده که چین در برخی از حوزههای اقتصادی، مثلا در مبارزه با بحران آب و هوایی "یک شریک و همچنین یک رقیب ساختاری" است.
وزیر خارجه آلمان میافزاید: «و چون رقیب ساختاری است، ما باید روشن کنیم که مانندوابستگی ما به (گاز) روسیه، هیچ کس نمیتواند از ما باج بگیرد.» به گفته او، این مبنای استراتژی دولت آلمان با چین است. بربوک میگوید: «ما در هر جایی که بتوانیم، با یکدیگر همکاری میکنیم، اما در عین حال یک استراتژی اروپایی برای استقلال در زیرساختهای حیاتی داریم که با سیاست خارجیمان همخوانی دارد.»
کد مطلب: 348386