کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

اینترنت اسلامی توهین به اعتقادات مردم است

درباره اینترنت مسئولان همه را طفل فرض کرده‌اند

گسترش نیوز , 10 مرداد 1401 ساعت 10:55


گروه فناوری: اینترنت در سال ۱۴۰۱ با حاشیه‌های زیادی روبه‌رو بود و تصمیم‌های لحظه‌ای مردم و کسب‌وکارها را به دردسر انداخته است. در ابتدای سال به بهانه بهبود کیفیت اینترنت در ایران گران شد اما تا به امروز کیفیت بهبود نداشته است و هر روز کیفیت از روز گذشته بدتر می‌شود. طرح صیانت که در سال گذشته حسابی سر و صدا به پا کرده بود، جای خود را به طرح اینترنت کودک و اینترنت طبقاتی داد. این بحث آرام نگرفته بود که نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی صحبت از اینترنت اسلامی کرد. او مدعی شد؛ اینترنت اخلاق‌مدار بر مبنای ارزش‌های اسلامی باید در کشور ارائه شود. پیرامون این موضوع گفتگویی با دبیر انجمن صنفی کسب‌وکارهای اینترنتی داشتیم. در ادامه همراه ما باشید.

حرف درست از زبان آدم‌های نادرست
عادل طالبی، دبیر انجمن صنفی کسب‌وکارهای اینترنتی گفت: در کشور ما حرف بی‌اساس زدم ساده است. متأسفانه مسئولین ما بابت حرف‌های بی‌اساس و گاه حتی دروغ‌هایی که می‌گویند؛ مجازات و جریمه نمی‌شوند. بر اساس آخرین آمارهای منتشر شده، کیفیت اینترنت ثابت و همراه کاهش داشته است. اینترنت کشور سقوط یک تا چهار پله‌ای داشت. در بحث کیفیت و سرعت اینترنت متأسفانه به نظر می‌رسد دروغ‌گویی نهادینه شده است. هیچ سازوکاری نداریم که مسئولین را بابت حرف‌های بی‌اساسشان جریمه کنیم.

طالبی ضمن اشاره به بحث اینترنت کودک تأکید کرد: اینترنت کودک بحث عجیب‌وغریبی نیست. اتفاقاً ایده درستی است اما آدم‌های نادرستی، حرف درستی را می‌زنند. تجربه نشان داده است که هر زمان آدم نادرست خواست کاری را انجام دهد؛ حتی اگر ایده درست بود به افتضاح کشیده شد. اینترنت کودک هم همین روند را به نظر من دارد.وی افزود: من هم علاقه‌مند هستم که برای کودکان اینترنتی سالم داشته باشیم. اینترنت سالم شرایطی را ایجاد می‌کند که بچه‌ها با امنیت و آرامش در فضای اینترنت جستجو کنند. در این شرایط محتواهای مناسب سن خود را تماشا خواهند کرد. مشکل از جایی نشاءت می‌گیرد که مسئولین کشور همه مردم را طفل فرض می‌کنند. اصل نگرانی ما پیرامون این موضوع است.

اینترنت اسلامی توهین به اعتقادات مردم است
دبیر انجمن کسب‌وکارهای اینترنتی در خصوص اینترنت اسلامی گفت: سالیان سال به بحث بانکداری اسلامی پرداختیم. در اصل ما بانکداری ربوی داریم. اگر بانکداری اسلامی در کشور شکل گرفته است. هر روز همایش تازه‌ای از بانکداری اسلامی برگزار می‌شود. در کشورهای دیگر به این به این حد ربا وجود ندارد. سودهایی که در بانکداری ما وجود دارد، کاملاً ربوی است. اینترنت اسلامی بی‌معنا است.

طالبی خاطرنشان کرد: از مردادماه ۱۴۰۰ گام به گام عقب می‌رویم. هر آنچه در این سال‌ها با زحمت، دردسر و هزینه به دست آمده است؛ از دست دادیم. به سمت قهقرا پیش می‌رویم. امیدوارم هرچه سریع‌تر مجلس مانع این روند شود. بهتر با استیضاح وزیر، فردی درست را برای وزارت ارتباطات انتخاب کنند. وزیری آینده‌نگر و مردمی نیاز داریم. در این شرایط می‌توانیم گام‌های درستی برداریم.

دبیر انجمن کسب‌وکارهای اینترنتی در پایان گفت: مسئولین ما نیازی به توصیه‌های ما ندارند. مقامات کشور می‌دانند مردم در شرایط فعلی چه نیازهایی دارند اما روندی را در پیش گرفته‌اند که منافع گروهک‌ها تأمین می‌شود. حقوق مردم در این مسیر قربانی می‌شود. باید مشخص شود که چه منافعی در این محدودسازی‌ها، آزار و اذیت‌ها تأمین می‌شود. بالاخره باید یک جایی پاسخگو باشند. این پاسخگویی خیلی دور نیست. باید پاسخگوی تمام اشتباهاتشان باشند.


کد مطلب: 350278

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/350278/درباره-اینترنت-مسئولان-همه-طفل-فرض-کرده-اند

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir