آیا میتوان جلوی سفیدشدن موها را گرفت؟
28 مرداد 1401 ساعت 12:02
گروه علمی: با افزایش سن، بدن ملانین کمتری تولید میکند، رنگدانهای که رنگ مو را تامین میکند و باعث میشود مو به رنگ سفید طبیعی اش برگردد.علاوه بر اینکه رژیم غذایی غنی از میوهها و سبزیجات، کلیدی برای سلامت کلی بدن است، همچنین خوردن آنها باعث میشود که موهایتان به رنگ اصلی خود باز گردد.به عبارت دیگر، کمبود مواد مغذی، ممکن است منجر به سفیدی زودهنگام شود، بنابراین خوردن میوهها و سبزیجات به جلوگیری از سفید شدن زودهنگام مو کمک میکند.
مواد غذایی غنی از ویتامین B - ۹:
ویتامین B - ۹ که به اسید فولیک هم مشهور است، برای رنگ مو مهم است، چون کمبود اسید فولیک منجر به سفیدی زودرس میشود. علائم دیگر کمبود اسید فولیک در بدن شامل خستگی، زخم در دهان، رشد ضعیف و زبان متورم میشود.مردان و زنان بزرگ سال به ۴۰۰ میکروگرم اسید فولیک در هر روز نیاز دارند، در حالی که زنان باردار و شیرده نیاز به میزان بیش از ۵۰۰ تا ۶۰۰ کالری در روز دارند.سبزیجات سبز تیره، مانند اسفناج، به طور طبیعی غنی از اسید فولیک بالا هستند، درست مانند آووکادو، بسیاری از سبزیجات، کلم بروکلی، سبزیجات ریشهای و آب پرتقال.
غذاهای غنی از آهن:
اسفناج، لوبیا قرمز، سیب زمینی، عدس، کشمش و آلو، همه منابع خوبی از آهن هستند.میزان غذایی توصیه شده از آهن، ۸ میلی گرم برای مردان بالغ و ۱۸ میلی گرم برای زنان بین سنین ۱۹ و ۵۰ سال است، که این میزان تا ۲۷ میلی گرم در زنان باردار افزایش مییابد.براساس تحقیقی که در سال ۲۰۱۲ منتشر شد، سطوح پایین آهن با سفیدی مو در ارتباط هستند.محققان در حال انجام تحقیق اثرات مس، روی و آهن در اوایل خاکستری شدن مو هستند.
غذاهای غنی از مس:
میوهها و سبزیجات غنی از مس، عبارتند از: عدس، سیب زمینی، قارچ، سبزیجات پر برگ و سبزیجات خشک، مانند آلو.مس برای برخی از آنزیمهای حیاتی خاص، از جمله تیروزیناز مورد نیاز است، که برای تولید ملانین مهم است، رنگدانهای که در پوست و موی شما موجود است.مطالعهای در سال ۲۰۱۲ نیز ارتباط قابل توجهی بین سطح مس کم و سفیدی زودرس موها مشخص شد.مقدار مجاز مس در رژیم غذایی توصیه شده برای زنان و مردان بالغ، ۹۰۰ میکروگرم در روز است، در حالی که برای زنان باردار ۱۰۰۰ میکروگرم برای زنان باردار و ۱۳۰۰ میکروگرم برای زنان شیرده افزایش مییابد.
کد مطلب: 353066