کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

موادسرطانزای گوشت را با این گیاه از بین ببرید

30 مرداد 1401 ساعت 10:06


گروه علمی: رزماری گیاهی معطر از خانواده نعناع است که افزودن عصاره آن به گوشت از ایجاد مواد سرطانزای مذکور جلوگیری می کند. مواد سرطانزا به نام heterocyclic amines که هنگام پختن انواع گوشت (گوشت قرمز، پرندگان، ماهی و سوسیس) در درجه حرارت بالا در آن تشکیل می شوند در ایجاد سرطان های مختلف در انسان مانند سرطان معده، روده بزرگ، ریه، پستان و پروستات نقش دارند.

 
رزماری (اکلیل کوهی) (Rosmarinus officinalis) گیاهی معطر از خانواده نعناع است که افزودن عصاره آن به گوشت از ایجاد مواد سرطانزای مذکور جلوگیری می کند.گمان می رود که ترکیبات پلی فنل مانند rosmarinic acid، carnosol و carnosic acid به علت اثر آنتی اکسیدانی در این خاصیت رزماری دخالت دارند.


کد مطلب: 353415

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/353415/موادسرطانزای-گوشت-این-گیاه-بین-ببرید

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir