کد QR مطلبدریافت لینک صفحه با کد QR

تقلا در آسیا برای رونق گردشگری

31 مرداد 1401 ساعت 10:22


گروه بین الملل: درحالی که صنعت گردشگری در ایالات متحده آمریکا و اروپا در حال رونق گرفتن است، بسیاری از مقاصد گردشگری در آسیا برای رسیدن به وضعیت عادی تقلا می‌کنند.
 پیش از همه‌گیری ویروس کرونا، معبدهای «انگکور وات» در کامبوج یکی از پرجمعیت‌ترین نقاط گردشگری در جهان محسوب می‌شدند. موجی از گردشگران از سراسر جهان پیش از سپیده‌دم به این مکان می‌آمدند، اما این روزها وضعیت بسیار متفاوت است.
«هوچ یِن» برای این‌که بتواند راهنمای تور در معبدهای مشهور «انگکور وات» واقع در «کامبوج» شود، سخت تلاش کرده است. این راهنمای ۴۳ساله سه بار در آزمون شرکت کرد تا بتواند راهنمای انگلیسی و اسپانیایی‌زبانِ گردشگران باشد. زمانی که ویروس کرونا گردشگری را در سال ۲۰۲۰ مختل کرد، «یِن» به زادگاهش واقع در استان «کامپونگ چام» بازگشت و به عنوان معلم مشغول کار شد، اما او همچنان آرزو دارد بار دیگر به عنوان راهنمای تور فعالیت کند. او می‌گوید: وضعیت گردشگری همچنان بی‌رونق است و گردشگران محدودی از این مکان بازدید می‌کنند.کامبوج که در جنوب شرقی آسیا واقع شده است، امیدوار است، امسال میزبان یک میلیون بازدیدکننده باشد. رقمی که در مقایسه با تعداد گردشگران سال ۲۰۲۱، امیدوارکننده و در مقایسه با ۷ میلیون بازدیدکننده سال ۲۰۱۹ تنزلی است.
این درحالی است که گردشگران برای گرفتن سلفی در «فواره تروی» در «رم» همدیگر را کنار می‌زنند، بسیاری از نقاط گردشگری محبوب واقع در آسیا و اقیانوسیه همچون «انگکور وات» در سکوت به سر می‌برند.در ماه «ژوئن» سواحل سفید «بورکای» که محبوب‌ترین جزیره فیلیپین محسوب می‌شود، به طور قابل‌توجهی خالی از گردشگران بود. راهنماهای تور و رانندگان «پوکت» و «بانکوک» در تایلند نیز در مصاحبه با مجله خبری تایم گفته‌اند که بیش از دو سال است درآمدی ندارند.
در ژاپن هم وضعیت تعریفی ندارد. این کشور در سال ۲۰۱۹ میزبان بیش از ۳۰ میلیون گردشگر بود، اما در بازه زمانی بین ماه‌های ژوئن تا جولای که معمولا فصل سفر محسوب می‌شود فقط ۱۵۰۰ مسافر تفریحی جذب کرد.
بر اساس گزارش «سازمان جهانی گردشگری» شمار گردشگران بین‌المللی که در فاصله بین ماه‌های ژانویه تا می سال ۲۰۲۲ به آسیا و اقیانوسیه سفر کردند در مقایسه با سال ۲۰۱۹ با ۹۰ درصد کاهش همراه بوده است.
بر اساس پیش‌بینی‌های انجمن جهانی حمل و نقل هوایی (IATA)، آمار سفر در آسیا و اقیانوسیه تا سال ۲۰۲۵ به وضعیت پیش از همه‌گیری ویروس کرونا بازنخواهد گشت. شاید بازگشت به شرایط پیش از همه‌گیری برای برخی از مناطق بیش از سایرین زمان ببرد، ‌ اما در هند پیش‌بینی‌ها بر این است که گردشگری تا سال ۲۰۲۶ به طور کامل بهبود نخواهد یافت.
رونق کُند گردشگری در آسیا دلایل بی‌شماری دارد، اما نمی‌توان انکار کرد که مقررات و محدودیت‌های مربوط به همه‌گیری کرونا حس و حال تعطیلات را خراب کرده است؛ «بوتان» تا ماه سپتامبر به روی گردشگران بسته است. «سنگاپور» هنوز مردم را ملزم به استفاده از ماسک در فضای سرپوشیده می‌کند. در «ویتنام» استفاده از ماسک در فضای عمومی اجباری است و در «هنگ کنگ» سپری کردن قرنطینه سه روزه در هتل به هزینه خود مسافران برای تمام مسافرانی که به این منطقه سفر می‌کنند، همچنان اجباری است. در هنگ کنگ همچنین بررسی دمای بدن دو بار در روز و انجام سه آزمایش PCR در بازه زمانی پنج روزه از دیگر شرایط سفر است. و در ژاپن گردشگران باید از تورهای سازماندهی‌شده استفاده کنند.
البته نبود مسافران چینی نیز یک مشکل بزرگ برای منطقه آسیا است. چین بزرگترین منبع گردشگران ۱۳ کشور آسیایی و دومین منبع بزرگ شش کشور دیگر محسوب می‌شود، اما دولت چین از بیم این‌که شهروندانش با ابتلا به ویروس کرونا به این کشور بازگردند، سفرهای غیرضروری شهروندان چینی به خارج از کشور را محدود کرده است.
شرایط مقاصد گردشگری نقاط مختلف آسیا البته با یکدیگر متفاوت است؛ «مالدیو» که بخش اعظمی از گردشگرانش را از هند جذب می‌کند، به نسبت سایر کشورهای آسیا سرعت بیش‌تری در بهبود گردشگری دارد.

 


کد مطلب: 353633

آدرس مطلب :
https://www.baharnews.ir/news/353633/تقلا-آسیا-رونق-گردشگری

بهار نیوز
  https://www.baharnews.ir